Fraţii "taxă de protecţie" din Deta s-au împăcat cu victimele! "Nu mai ştim de ce ne-am tăiat!" Toţi au fost eliberaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă, la Tribunalul Timiş, Călin şi Bogdan Roman, dar şi complicii acestora, vor afla dacă mai reprezintă sau nu pericol social. Instanţa urmează să decidă soarta celor doi fraţi după ce procurorii au cerut recurs faţă de decizia luată de Judecătoria Deta, care a fost de acord cu lăsarea lor în libertate.

ORA 17.25 În urmă cu câteva momente, fraţii Roman şi complicii acestora au ieşit pe poarta Penitenciarului din Timişoara. Ei au fost întâmpinaţi de rude şi prieteni. Vizibil emoţionaţi, fraţii Roman şi-au îmbrăţişat rudele şi au urcat în două BMW-uri şi au plecat spre Deta. Alexandru Ştefan a fost singurul care a făcut comentarii. "Pur şi simplu ne-am împăcat în închisoare. Nu are rost să dezbatem cine a avut iniţiativa. Mai bine ne întrebaţi cum am mâncat şi cum am stat în închisoare, că trebuie să dai bani ca să fii tratat ca omul", a spus Ştefan, care s-a întors şi el la Deta.

ORA 13.00 Judecătorii Tribunalului Timiş au respins recursul procurorilor şi i-au eliberat pe fiii primarului din Deta, dar şi pe victima lor Sandu Ştefan

ORA 11.25
Judecătorii Tribunalului Timiş au aflat în această dimineaţă că fraţii Roman şi victimele din lotul taxelor de protecţie de la Deta s-au împăcat după gratii. Astfel, avocaţii ambelor tabere le-au spus magistraţlor că nu mai există niciun motiv ca ei să fie cercetaţi în arest. "Noi ne-am împăcat. Nu am mai primit ameninţări. Dintotdeauna am fost prieten cu fraţii Roman. Suntem toţi tineri. Nici măcar nu ştiu de ce ne-am tăiat", a spus, cu inocenţă în voce, Alexandru Ştefan, uan dintre cele trei victime ale fraţilor Roman, arestat şi el pentru scandalul din iulie. În urmă cu două luni, Alexandru Ştefan se plângea judecătorilor că primeşte ameninţări cu moartea, în închisoare, de la fraţii Roman. Avocaţii susţin că au mizat pe prietenia istorică a celor două părţi implicate, astfel că, spun ei, nici victimele, nici agresorii nu mai constituie un pericol unii pentru ceilalţi. Istanţa a ţinut cont de părerile tuturor şi va da, în această după-amiază, un verdict.

image

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU ARESTAREA LUI BOGDAN ROMAN

Joi, Judecătoria Deta a decis cercetarea în stare de libertate a celor doi fraţi. Cu toate acestea, procurorii au depus recurs, astfel că cei doi fraţi au ajuns din nou în închisoare. În această dimineaţă, Tribunalul Timiş urmează să judece recursul. Şi Alexandru Ştefan, una dintre victimele fraţilor Roman, e la un pas să ajungă în libertate, şi el fiind cercetat în acelaşi dosar.

image

Vezi aici o GALERIE FOTO cu victime și rude ale acestora

Întreg scandalul în care sunt cercetaţi fraţii a pornit în noaptea de 23 spre 24 iulie, când fraţii Roman au bătut şi tăiat cu săbiile şi cuţitele trei tineri de etnie rromă. Unul dintre fraţi a fost reţinut pentru 24 de ore imediat după scandal, în timp de Bogdan Roman a fost căutat mai multe zile în toată partea de vest a ţării. În faţa instanţei, fraţii Roman au spus că s-au apărat după ce victimele au intrat cu un pistol în discoteca unde petreceau mai mulţi tineri.

image

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU SCANDALUL DIN DETA!

Victimele din dosar au susţinut în faţa instanţei că au fost agresate şi ameninţate de fraţii Roman pentru că au refuzat să plătească o taxă de 5.000 de euro. Dosarul "taxelor de protecţie din Deta" a fost controversat şi din cauza faptului că mai mulţi poliţişti au fost cercetaţi în modul în care au intervenit la aplanarea scandalului. În plus, chiar şeful Poliţiei Deta şi-a dat demisia din post, iar ulterior a fost internat în spital pentru că i s-a făcut rău.

UPDATE Fiul primarului din Deta a înjunghiat trei tineri la o petrecere. Sabia a fost găsită. "Şmecherul" oraşului a mai provocat scandaluri GALERIE FOTO

Victimele derbedeului Bogdan Roman, fiul primarului din Deta: "Am fost tăiați de față cu poliția". Vezi ce spune şeful IPJ Timiş!

Derbedeul Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, a terorizat o familie întreagă GALERIE FOTO

Rămâi pe timisoara.adevarul.ro pentru a afla noi detalii!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite