UPDATE Fiul primarului din Deta a înjunghiat trei tineri la o petrecere. Sabia a fost găsită. "Şmecherul" oraşului a mai provocat scandaluri GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Roman, în vârstă de 32 de ani, fiul primarului din Deta, a băgat în spital trei tineri. Scandalagiul şi-a făcut dreptate cu un cuţit, azi-noapte, în faţa unui restaurant, după care a fugit. Victimele au fost internate de urgenţă la Spitalul Judeţean din Timişoara şi la Spitalul din Deta.

UPDATE, ora 12.30: Şeful Poliţiei Timiş: „E vătămare corporală simplă”

Chiar dacă la prima vedere scandalul de la Deta pare foarte grav, şeful Poliţiei Timiş, comisarul-şef Gheorghe Popescu, susţine că niciuna dintre victime nu necesită mai mult de 15 zile de îngrijiri medicale. „Am discutat cu medicul legist. Unul dintre ei necesită şapte zile de îngrijiri medicale, iar altul 15. Nu intră la vătămare corporală gravă. E vătămare corporale simplă şi ultraj”, a spus şeful IPJ Timiş. Gheorghe Popescu a mai spus că a trimis Corpul de Control pentru a verifica modul în care au intervenit poliţiştii, acuzaţi că au fost de faţă la altercaţie.

image

Vezi aici o GALERIE FOTO cu sabia folosită în atac

UPDATE, ora 11:
Managerul Spitalului orășenesc Deta, dr. Iosif Cobzariu, a declarat că doi dintre tinerii tăiați ieri noapte în urma altercației de la un bar din localitate au fost loviți cu o sabie. Rănile lor sunt foarte adânci, dar intervenția promptă a unui medic rezident aflat la fața locului le-a ameliorat problemele care puteau fi mult mai grave.

Fiii primarului din Deta cereau taxă de protecţie: scandalul ar fi pornit de la refuzul tinerilor tăiaţi de a plăti


Derbedeul Bogdan Roman, fiul primarului din Deta, a terorizat o familie întreagă GALERIE FOTO


"Le-a fost acordat primul ajutor la fața locului de către un medic. Tinerii au răni care par provocate de o sabie. Unul dintre ei are tăieturi pe ambele mâini, de 10 și 12 centimetri lungime, iar altul a fost tăiat paralel cu coloana vertebrală, de la omoplat și până jos. Cei doi au fost transportați de urgență la Spitalul Județean din Timișoara", a declarat managerul unității spitalicești din Deta.

Potrivit dr. Cobzariu, scandalul a avut loc între două găști de tineri care mai fuseseră implicate, în urmă cu câteva zile, într-o altă altercație. "Am înțeles că și fiul primarului a fost tăiat", a precizat acesta. Scandalul a aprins orășelul timișean, unii dintre prietenii tinerilor tăiați lovind cu picioarele în ambulanța care se pregătea să-i transporte la spital, nemulțumiți de rapiditatea cu care se mișcau medicii SMURD.

Poteră la casa primarului din Deta: rudele tinerilor tăiaţi au înconjurat locuinţa, unde susţin că se ascunde agresorul!

Victimele derbedeului Bogdan Roman, fiul primarului din Deta: "Am fost tăiţi de faţă cu poliţia". Vezi ce spune şeful Poliţiei Timiş!

Bogdan Roman este cunoscut de oamenii legii pentru o serie de scandaluri în care a fost implicat. Fiul primarului din Deta nu este la prima abatere, el rănind în trecut şi alţi tineri. Ultimul scandal pe care l-a provocat a avut loc azi-noapte, când Bogdan Roman a înjunghiat trei persoane în centrul localităţii Deta. Din primele informaţii rezultă că scandalul a pornit de la alcool, iar scandalagiul şi-a înjunghiat prietenii în mână, gât şi în spate. Cele trei persoane au fost internate de urgenţă la Spitalul Judeţean din Timişoara, respectiv în spitalul din Deta.

După ce i-a rănit pe tineri, Bogdan Roman s-a făcut nevăzut. "Agresorul este căutat în acest moment în tot judeţul. Din păcate nu este pentru prima oară când băiatul ăsta ne provoacă probleme",a spus Gheorghe Popescu, şeful Inspectoratului de Poliţie Timiş.

VOM REVENI CU AMĂNUNTE ŞI IMAGINI!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite