EXCLUSIV Liceanul de bani gata care a ucis şase oameni invocă amnezie totală: "Nu îmi amintesc nimic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Hauptmann a avut astăzi proces
Claudiu Hauptmann a avut astăzi proces

Tânărul de 19 ani, care a accidentat mortal şase oameni, a fost audiat astăzi de magistraţii Judecătoriei Deta. Tânărul a adoptat o atitudine spăşită în faţa instanţei şi a declarat că regretă incidentul în care a fost implicat.

UPDATE Carnagiu în Banat: Şase morţi într-un accident rutier VIDEO ATENŢIE! IMAGINI ŞOCANTE!

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU LICEANUL UCIGAŞ

Liceanul de bani gata care a ucis cu 160 km/h i-a şocat până şi pe medicii legişti: "Au explodat inimile în cele patru victime

Claudiu Hauptman a depus pentru prima dată mărturie în faţa judecătorilor, la un an şi patru luni de la data accidentului în care a ucis şase oameni. „Nu îmi amintesc nimic din acea zi. Nu ţin minte niciun detaliu. Ştiu că m-am trezit în spital. Nu am alte amintiri", a declarat Hauptmann, cu privirea în pământ. El le-a spus judecătorilor că îi pare rău pentru accident şi că regretă tragedia pe care a provocat-o.

EXCLUSIV Familia liceanului de bani gata care a ucis şase oameni cere despăgubiri de 1,5 milioane de euro de la stat

Claudiu Hauptmann a avut astăzi proces

Avocatul său, fostul judecător al Curţii de Apel Timişoara, Ramiro Mancaş, a declarat însă că tânărul a fost spălat pe creier de doctori cu ajutorul medicamentelor administrate în primele zile de spitalizare. În plus, avocatul a solicitat o nouă expertiză criminalistică şi cere fotografii de la verificarea tehnică a automobilului Daewoo, care circula regulamentar cu 50 km/h.

Claudiu Hauptmann a avut astăzi proces

„Vor să tragă de timp. Dacă cei patru oameni care se aflau într-un automobil care circula regulamentar e lovit de o maşină care intră pe contrasens, nu văd relevanţa pozelor de la ITP", a spus Carmen Obârşanu, avocatul familiei uneia dintre cele şase victime.

Şoferul vinovat de carnagiul din Banat era vitezoman şi începător (GALERIE FOTO)

Scena accidentului



Pompierii de la descarcerare s-au chinuit două ore să scoată victimele dintre fiarele contorsionate. Din autoturismul Peugeot au murit două tinere. Una dintre ele, pasageră pe locul din dreapta se numeşte Roxana Ardelean, avea 18 ani şi era din Reşiţa. O altă tânără, pasageră pe scaunul din spate a murit. Şoferul a fost rănit şi transportat la spital, conştient, în timp ce al patrulea pasager a fost rănit grav. În Espero erau patru muncitori din Bocşa. Şoferul de doar 27 de ani, Ştefan Borlovan, a fost identificat de unul din colegii săi de muncă ajunşi la locul accidentului. „Este inginer constructor şi lucrez cu el la podul de la Gătaia”, a spus bărbatul care nici nu şi-a dat seama că şeful său este mort.

Declaraţia colegului de muncă al şoferului din Espero:

Cel mai gravi accident din 2003 şi până acum


Potrivit poliţiştilor de la Rutieră, ultimul accident de o asemenea gravitate a avut loc în 2003, când au murit pe loc şase persoane. „Din 2003 nu a mai fost un astfel de accident. Atunci au murit şapte persoane între Iecea şi Cărpiniş. Un alt accident grav, cu cinci morţi a avut loc în 27 martie 2007 la ieşirea din Chevereşul Mare, când au murit cinci persoane”, a spus şeful Poliţiei Rutiere Timiş, Florin Bolbos.

Locul blestemat

Accidentul de azi s-a petrecut în acelaşi loc în care un tânăr a murit în luna februarie, după ce BMW-ul pe care îl conducea cu viteză a ieşit în decor şi e al a ars între fiare. Porţiunea este foarte periculoasă pentru că drumul este în linie dreaptă, şoseaua este de calitate, iar şoferii calcă accelaraţia. „Într-o singură s-au luat 21 de permise pe această porţiune pentru depăşirea vitezei legale”, a spus şeful Biroului Drumuri Naţionale de la Poliţia Rutieră Timiş, comisarul-şef Gheorghe Moldovan.

Vezi video cu locul blestemat:

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite