Vameşul găsit spânzurat după ce a fost inclus în "lotul şpăgarilor de la Moraviţa" avea trei maşini, o vilă şi teren pe o insulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vameşul trăia bine, salariul lui fiind de peste 4.300 de lei pe lună. Pe lângă banii primiţi de la vamă, Tiberiu Oprea îşi rotunjea veniturile din apicultură. Şi soţia vameşului câştigă la fel de bine. Anchetatorii bănuiesc că sinuciderea e o urmare a faptului că bărbatul era cercetat în lotul şpăgarilor de la vamă.

Din ultima declaraţie de avere şi interese depusă de Tiberiu Oprea rezultă că vameşul nu a avut o viaţă grea, atât el cât şi soţia lui având salarii peste medie. Faţă de anii trecuţi, Tiberiu Oprea nu a făcut achiziţii importante, timişoreanul continuând să îşi rotunjească veniturile şi din activităţi care nu au nicio legătură cu meseria sa.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI DE VILA VAMEŞULUI SPÂNZURAT

Conform declaraţiei de avere, Tiberiu Oprea a fost angajat ca inspector vamal superior la Biroul Vama Moraviţa. În anul 2010, bărbatul de 47 de ani a câştigat 51.928 de lei, adică puţin peste 4.300 de lei lunar. Simona Oprea, nevasta timişoreanului, este angajată a  Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Timişoara. În 2010, ea a câştigat  49.805 de lei, adică puţin peste 4.150 de lei pe lună.

image

Pe lângă salariul de vameş, Tiberiu Oprea a câştigat în 2010 şi din apicultură. Astfel, venitul familiei s-a rotunjit cu 20.000 de lei.

Partidă de sex cu o poliţistă, filmată de ofiţerii anticorupţie

Paranoia microfoanelor la Moraviţa: vameşii şi poliţiştii de frontieră se tem că încă sunt filmaţi şi ascultaţi

Vameş săltat pentru mită: "Sexul şi şpaga sunt reginele vămilor din România"

image

Familia Oprea deţine trei autoturisme. Astfel, timişoreanul este proprietarul unui autoturism Audi (din anul 1989), al unui vehicul marca Ford (din anul 2004), respectiv al unei limuzine BMW (din anul 2006).

image

Familia Oprea mai deţine o vilă de 220 de metri pătraţi în Timişoara, respectiv două terenuri, din care unul pe o insulă. Astfel, conform declaraţiei de avere, Tiberiu Oprea deţine jumătate din vila de pe strada Ulpia Traiana. El şi nevasta sa sunt proprietari şi peste terenul din jurul vilei, care se întinde pe 960 de metri pătraţi. Acelaşi vameş a primit în concesiune şi 500 de metri pătraţi de teren pe insula Ostrov.

image

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite