Bomba sexy care ne învaţă cum să luăm bani de la UE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bianca Jurcă, frumoasa timişoreancă ajunsă celebră pentru farmecul ei şi desele participări la prezentări de modă a ales să facă o schimbare în faţa ei. Până de curând adeptă a podiumului şi politicii, Bianca Jurcă a ales să urmeze o carieră şi mai serioasă şi să înfrunte Uniunea Europeană.

CITEŞTE ŞI:
VOCEA BANATULUI Tupeul piţipoancei cu lipici la funcţii publice

Timişoreanca lucrează de vreme bună la o instituţie cât se poate de serioasă, ea fiind angajată a Oficiul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii din Timiş, unde şefă îi este nimeni alta decât mama ei. Tânăra nu se bazează pe legătura de sânge şi munceşte din greu astfel încât proiectele pe care îşi pune semnătura să fie aprobate, iar timişorenii să beneficieze de câţi mai mulţi bani de la Uniunea Europeană. Pe lângă munca depusă la Oficiul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii din Timiş, Bianca îşi continuă studiile. În acest moment ea este student în ultimul an la Facultatea de Drept din Timisoara. Nu s-a mulţumit cu Dreptul şi îşi face masterful şi în biologie.

Fotomodelul Bianca Jurcă va lupta pentru 100.000 de dolari în Republica Dominicană

Bianca Jurca, una dintre frumoasele din capitala Banatului, a câştigat un concurs „fantomă" de miss

PORTRET: Bianca Jurcă în finala Miss World Championship

image

"E o muncă frumoasă în care mă implic cu totul. La început am fost speriată, dar acum sunt încrezătoare în forţele mele şi îi ajut pe toţi cei care ne trec pragul. Lucrez într-un domeniu inovativ în care chiar pot să ajut oamenii. Am ales să renunţ la concursurile de miss şi prezentările de modă pentru că am fost judecată greşit de oameni. Sunt atrasă de proiectele europene şi chiar vreau să fac o carieră în acest sens", spune Bianca Jurcă.

Când vine vorba de politică, fostă membră de partid, Bianca nu mai vrea să audă de formaţiuni politice şi regretă că şi-a asociat numele cu politicienii.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite