Bossul unui clan ţigănesc l-a învins în instanţă pe fostul şef al serviciului secret din Poliţia Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisarul-şef Vasile Staicu a fost învins în instanţă de şeful unui clan ţigănesc din Timişoara . Clanul ţigănesc şi-a bătut joc de Vasile Staicu atunci când acesta era şeful serviciului secret al Poliţiei Timiş şi l-a acuzat de fapte penale.

Vasile Staicu a fost făcut praf în cadrul emisiunii unei televiziuni locale în 2008 de Ileana şi Gradu Cârpaci, liderii unui clan ţigănesc imobiliar, care a făcut tranzacţii imobiliare suspecte. El a fost acuzat că i-a ameninţat cu moartea pe ţigani, că este în spatele unor tranzacţii imobiliare dubioase şi că este implicat în afaceri penale.

De un an, Staicu are bătăi de cap cu procurorii, care nu vor să-i trimită în judecată pe Ileana şi Gradu Cârpaci, după ce el a făcut plângere penală. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au făcut tot ce le-a stat în putinţă ca să-i apere pe ţigani. Deşi şeful serviciului secret le-a indicat procurorilor unde locuiesc ţiganii, numele lor şi imagini cu ei din emisiunea de televiziune, poliţiştii şi procurorii au închis dosarul, pentru că nu au fost capabili să îi găsească pe ţigani la domiciliu.

Ulterior, dosarul a fost redeschis, când Ileana şi Gradu Cârpaci s-au prezentat singuri la parchet şi au recunoscut că l-au insultat pe Staicu, însă apoi au fost din nou declaraţi nevinovaţi. Staicu s-a judecat cu procurorii în instanţă, însă zilele trecute clanul Cârpaci a câştigat procesul.

Personaj influent


Deşi s-a pensionat între timp, Vasile Staicu a rămas un personaj influent în lumea serviciilor de informaţii şi are legături de prietenie cu personaje controversate.Staicu chiar şi-a deschis o firmă de detectivi privaţi după pensionare, iar apoi s-a reprofilat cu o firmă de protecţie şi pază, având contracte cu mai multe firme mari din oraş.

EXCLUSIV Război pentru scaunul de şef al lumii interlope din Galaţi

Timişoara: Lista neagră a mafiei imobiliare ţigăneşti: primarul, fostul prefect şi avocaţii


Timişoara: VIDEO Fostul prefect de Timiş: "Timişoara devine capitala ţigănească a Europei"

Procurorii timişoreni au fost umiliţi de naşul mafiei imobiliare ţigăneşti


Un clan ţigănesc a bătut cu sălbăticie şi a ameninţat cu moartea o avocată în centrul oraşului

EXCLUSIV Fostul sediu al Securităţii a ajuns palatul ţigănesc „Castelul Puiu Napoleon”

Clanul Cârpaci terorizează Timişoara protejat de procurori şi susţinut de nume grele din sistemul judiciar

Şeful clanului de mătase: „Nu mă urmăresc poliţiştii, că i-aş vedea. Eu îi cunosc pe toţi”

Clanurile romilor de mătase au înhăţat centrul Timişoarei prin falsuri şi teroare

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite