Arestarea boschetarului care a vândut unui cerşetor un teren al Primăriei Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii timişoreni cer arestarea unui bochetar din Ungaria, care a vândut ilegal un teren al Primăriei. Barabas Pal, un om al străzii din Budapesta, a reuşit să vândă un teren de 330.000 de euro, pe care s-a construit un complex rezidenţial. Boschetarul de 30 de ani, din Ungaria, a fost folosit drept pion de mafia imobiliară ţigănească, sprijinită de notari influenţi şi funcţionari publici corupţi.

OMUL INVIZIBIL AL MAFIEI IMOBILIARE ŢIGĂNEŞTI, CHEMAT LA BARĂ DE PRIMĂRIA TIMIŞOARA

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara au cerut vineri eliberarea unui mandat de arestare pe numele său, după ce omul străzii şi un ţigan cu handicap au fost pionii folosiţi de mafie, care a găsit mecanismul perfect de a fura un teren al Primăriei Timişoara şi a-l vinde cu acte false unui afacerist. Terenul se află la intersecţia străzilor Gheorghe Asachi şi Ioan Neculce din Timişoara, unde a fost ridicat un compex imobiliar de trei milioane de euro. Iar datorită mafiei imobiliare, el are doi proprietari: Primăria Timişoara, cât şi firma Ital-Rom.

Sechestru de cinci milioane de euro pe palatele mafiei imobiliare ţigăneşti


Fals la Cartea Funciară

Într-o primă fază, în anul 2006, terenul a fost intabulat la Cartea Funciară Timişoara de unul dintre cei mai vechi funcţionari, la cererea unei angajate a unui birou notarial din Timişoara, ambii fiin urmăriţi penal. Cei doi au folosit o dispoziţie falsă de retrocedare care poartă semnătura primarului Timişoara, Gheorghe Ciuhandu şi a secretarului Primăriei, Ioan Cojocari.

Procurorii timişoreni au fost umiliţi de naşul mafiei imobiliare ţigăneşti

Boschetarul-afacerist face tranzacţia cu un cerşetor

Astfel, prin acţiunea funcţionarului de la Cartea Funciară, persoane fictive care figurează în acte ca foşti moştenitori, au ajuns proprietarii terenului. În numele celor cinci moştenitori fictivi, un intermediar încă neidentificat l-a folosit pe Pal Barabas, un boschetar din Budapesta, să vândă terenul în România.

Boschetarul ungur a venit în Timişoara, adus de alţi doi cetăţeni maghiari, la un avocat din Arad, care l-a adus la un notar din Timişoara. În schimbul a câteva sticle de băutură, Pal Barabas şi-a vândut terenul cu 120.000 de euro lui Crăciun Cârpaci, un ţigan cu handicap din Gătaia, plecat la cerşit în Irlanda.

Săracii folosiţi ca pioni de mafia imobiliară

"Persoana bolnavă l-a mandatat pe Ionel Sander, alias Ionelaş Cârpaci, să vândă terenul în numele ei. Ionelaş a vândut terenul firmei Ital-Rom, care a construit acolo complexul rezidenţial", a spus Angelina Tufariu, şeful Secţiei Urmăriri Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara.

Mafia imobiliară ţigănească a fost „păcălită" cu 269.000 de euro de Biserica Penticostală

Victimele terorii imobiliare ţigăneşti


Mafia ţigănească a semănat teroare imobiliară ca în Evul Mediu în capitala Banatului


Baştanii milionari care au fugit de arestare au înşelat un pensionar cu 77.000 de euro


SRI a ascultat convorbirile telefonice ale mafiei imobiliare ţigăneşti

Romii cercetaţi pentru pentru zeci de fapte penale în Germania au înmuiat inima unei judecătoare

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite