Sechestru de cinci milioane de euro pe palatele mafiei imobiliare ţigăneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Palatul-hotel de pe Calea Lugojului este estimat la trei milioane de euro
Palatul-hotel de pe Calea Lugojului este estimat la trei milioane de euro

Palatele şi proprietăţile clanului ţigănesc Seifert, ai căruit lideri sunt urmăriţi internaţional pentru o ţeapă de un milion de euro, au interdicţie la vânzare. Şefii clanului, Lucia Seifert (fostă Stancu) şi soţul ei, Petru Jurj, au fugit de sub nasul judecătorilor din Timişoara direct în Germania, cu câteva ore înainte să fie arestaţi.

Palatele clanului ţigănesc Seifert din Timişoara nu pot fi vândute de mafia imobiliară care le-a ridicat cu milioane de euro provenite din infracţiuni, după cum bănuiesc procurorii. Patru imobile ale clanului imobiliar ţigănesc Seifert au fost puse sub sechestru de către procurorii timişoreni ai Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism. Şefii clanului, Lucia Seifert şi Petru Jurj, umăriţi internaţional pentru o ţeapă de un milion de euro, au fost trimişi în judecată săptămâna trecută la Tribunalul Timiş.

Euroaveri din jafuri, cerşetorie şi trafic cu carne vie

Romii cercetaţi pentru pentru zeci de fapte penale în Germania au înmuiat inima unei judecătoare

Cea mai valoroasă clădire pe care procurorii au pus sechestru este un palat ţigănesc construit sub forma unui hotel pe Calea Dorobanţilor, nr. 88, din Timişoara, la ieşirea din oraş spre Lugoj. Clădirea cu trei etaje şi o mansardă este estimată la trei milioane de euro şi a fost ridicată lângă sediul Autorităţii Rutiere Române, pe care pare că îl înghite. Palatul este împânzit cu camere de supraveghere.

SRI a ascultat convorbirile telefonice ale mafiei imobiliare ţigăneşti


Victimele terorii imobiliare ţigăneşti


Mafia ţigănească a semănat teroare imobiliară ca în Evul Mediu în capitala Banatului


Baştanii milionari care au fugit de arestare au înşelat un pensionar cu 77.000 de euro





Apartament cu sevitori români în inima Timişoarei

Palatul-hotel al clanului ţigănesc Seifert din Calea Lugojului din Timişoara

Ţiganii din clanul Seifert mai au un apartament imens chiar în zona centrală a Timişoarei, deasupra magazinului Materna, aflat lână Opera din Timişoara. Acolo ţiganii îşi duceau victimele să le impresioneze cu avuţia lor, cu obiectele din aur şi cu servitori români, care le executau ordinele. Ţiganii însă au voie să vândă apartamentul, iar în cazul în care vor fi condamnaţi s-ar putea ca victimele lor, pe care sunt acuzaţi că le-au înşelat cu un milion de euro, să fie despăgubite din banii rezultaţi din vânzarea acelor imobile.



Au intabulat la Cartea Funciară o clădire a Bisericii Penticostale


Clanul ţigănesc Seifert mai are interdicţie să vândă o clădire de pe strada Ţibleşului, nr. 2, aflată lângă cimitirul din Calea Buziaşului. Romii au reuşit să se intabuleze la Cartea Funciară ca proprietari ai clădirii care aparţine de fapt Bisericii Penticostale Filadelfia, după ce nu au plătit banii la timp pentru clădire. Reprezentanţii bisericii se judecă pentru acea clădire cu romii clanului Seifert, care până în prezent au pierdut toate procesele cu penticostalii.

Mafia imobiliară ţigănească a fost „păcălită" cu 269.000 de euro de Biserica Penticostală




Palat lăsat în construcţie pe strada Lalelelor


Un alt palat aflat în construcţie, care potrivit procurorilor aparţine clanului Seifert, se află în construcţie în zona Modern din Timişoara, pe stradala Lalelelor, la numărul 2. Clădirea a fost ridicată în roşu, dar momentan construcţia a fost abandonată, după cum spun vecinii.

În clădirea Materna, aflată lângă Opera Timişoara, clanul ţigănesc Seifert are un apartament imens Clădirea Bisericii Penticostale Filadelfia de pe strada Ţibleşului pe care a încercat să pună mâna clanul ţigănesc Seifert



Ţiganii sunt acuzaţi că au "evaporat" marfă de 30.000 de euro

Palatul în constructie de pe strada Lalelelor din Timişoara al clanul tiganesc Seifert

Clanul ţigănesc urmărit internaţional este acuzat că a furat baxuri cu mii de sticle de băuturi răcoritoare. Lucia Seifert, de 56 de ani, este acuzată că a „evaporat" marfă de peste 30.000 de euro, depozitată într-una dintre clădirile ei.

Firma ploieşteană Spectrum SRL încearcă să recupereze 30.000 de euro de la clanul ţigănesc Seifert, după ce a făcut greşeala să închirieze un spaţiu comercial de la acesta. Firma a închiriat de la clanul ţigănesc Seifert, dat în urmărire generală, o clădire pe strada Simion Bărnuţiu nr. 31, din Timişoara.

Citeşte detalii despre ţeapa de 30.000 de euro cu sucuri dată de mafia ţigănească




Soţii Seifert, cercetaţi pentru zeci de infracţiuni în Germania, au profitat de bunătatea şi indulgenţa judecătorilor Tribunalului Timiş. Ei au dispărut fără urmă, când magistraţii Curţii de Apel au răsturnat hotărârea tribunalului şi au eliberat mandate de arestare pe numele celor doi. Soţii Lucia Seifert, de 56 de ani şi Petru Jurj, de 58 de ani, sunt acuzaţi că au înşelat patru persoane cu un milion de euro. Ei au luat clădiri şi terenuri de la patru persoane, însă nu le-au mai dat banii, potrivit procurorilor, care au propus arestarea lor la începutul lui noiembrie.

image

„Teroriştii" imobiliari au zeci de fapte penale în Germania

Victimele au fost ameninţate cu moartea, au fost terorizate de ţiganii, care le-au tăiat apa, curentul sau gazul, folosindu-se de documentele victimelor. În plus, Lucia Seifert este cercetată penal în Germania pentru escrocherie în 27 de cazuri, declaraţii false în justiţie, furt prin violenţă, loviri şi răniri periculoase în trei cazuri, deturnare, numeroase fapte de furt comise în bandă organizată, formarea unui grup de infractori, violare de domiciliu, fals în documente, reţineri şi deturnare de retribuţii sau de salariu.

Soţul ei, Petru Jurj e cercetat tot în Germania pentru extorcare calificată cu luare de ostateci în Munchen, furt profesional cu ascunderea de autoturisme, deţine condamnări pentru intrarea şi ieşirea în mod clandestin din Germania, falsificare de documente, conducere fără permis, furt, furt în echipă, mărturie falsă sub jurământ, fapte pentur care a primit trei ani de închisoare în Occident.

image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite