Anchetarea ucigaşului cu 160/km la oră e blocată de o factură de la Spitalul Judeţean Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Hauptmann a ucis-o în accident şi pe iubita sa,  Adelina Ardelean
Claudiu Hauptmann a ucis-o în accident şi pe iubita sa, Adelina Ardelean

Juriştii de la Spitalul Judeţean au uitat să anexeze la dosarul penal nota de plată pentru spitalizarea prietenului ucigaşului Claudiu Hauptamann, care a provocat cel mai grav accident rutier din Banat din anul 2009. Acest document este singurul de care este nevoie ca dosarul penal să ajungă pe masa procurorului şi ca autorul carnagiului din Banat să fie judecat.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

VIDEO Derapaje cu o Lada printre maşini parcate

VIDEO-Pedeapsă cu suspendare pentru ucigaşul Motorock

Cazul Tripa şi carnagiul din Banat: eşecurile oamenilor legii din anul 2009

VIDEO: Celebrul “Împărat” Uțu Rohozneanu a ajuns vedetă și după gratii

EXCLUSIV: Ioan Vivi Fizidean a fost condamnat la 12 ani de închisoare

Consilierii juridici ai Spitalului Judeţean Timişoara au reuşit să blocheze de câteva săptămâni dosarul penal al carnagiului din Banat. Ei au uitat să trimită poliţiştilor factura pentru spitalizarea lui Cristian Budaci, de 19 ani, tânărul care a supravieţuit împreună cu şoferul ucigaş, Claudiu Hauptmann, în urma accidentului rutier din iulie 2009 soldat cu şase morţi.

Surse din Poliţia Timiş susţin că juriştii Spitalului Judeţean Timişoara au trimis nota de plată pentru spitalizarea şi operaţiile la care a fost supus şoferul ucigaş, însă întârzie să trimită facturile pentru Claudiu Budaci, iar fără acest document dosarul nu poate fi trimis în judecată.

Procedura trebuie urmată pentru ca Spitalul Judeţean Timişoara să-şi recupereze banii cheltuiţi cu spitalizarea celor doi de la persoana care este găsită vinovată de producerea accidentului. Însă se pare că juriştii Spitalulului Judeţean Timişoara sunt încurajaţi să persevereze în incompetenţă deoarece nu sunt sacţionaţi pentru greşelile lor. Mai ales că anexarea la dosarele penale a facturilor pentru victimele accidentelor rutiere este în permanenţă întârziată de medici din diverse motive, mai spun surse din Poliţia Timiş.

Claudiu Hauptmann, de 19 ani, a condus un Peugeot cu 160 de kilometri la oră şi a ucis şase oameni în 7 iulie 2009, pe drumul care leagă Timişoara de Reşiţa. În accident a murit iubita sa, de 18 ani, o prietenă a ei de aceaşi vârstă şi alţi patru oameni care se aflau într-un automobil Daewoo Espero care circula regulamentar însă a fost lovit de Peugeot.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite