Târgu-Mureş:Coadă la Insula Misterioasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Cârţală
Constantin Cârţală

Târgumureşenii au luat cu asalt chioşcurile de ziare din oraş încă de la primele ore ale dimineţii, pentru a fi siguri că pun mâna pr primul volum din "Insula Misterioasă", de Jules Verne, distribuit astăzi gratuit cu ziarul „Adevărul“ şi suplimentul „Adevărul literar şi artistic“.

CITIŢI ŞI:

Constanţa: Jules Verne a învins troienele

Sibiu: Jules Verne atrage ca un magnet sibienii în ciuda frigului şi ninsorii

Craiova: Primul volum din „Insula misterioasă“ s-a vândut ca pâinea caldă

Braşovenii au înfruntat frigul şi nămeţii pentru cartea „Insula Misterioasă“, de Jules Verne

În ciuda ninsorii abundente şi a frigului, cititorii "Adevărului" au format cozi încă de la ora 6.00 în aşteptarea cărţilor din Colecţia Jules Verne. Majoritatea colecţionează toate volumele marca "Adevărul" care apar la tarabe. "Abonat fiind, colecţionez absolut toate cărţile Adevărul, deci aşa voi proceda şi cu aceasta. Salut iniţiativa relanzării colecţiei Jules Verne şi abia aştept următorul volum", ne-a declarat Constantin Cârţală, de 68 de ani, imediat după ce a primit cartea mult aşteptată, alături de ziarul preferat. "Îmi plac foarte mult cărţile din colecţia Jules Verne şi cu siguranţă le voi colecţiona pe toate. E o plăcere şi totodată o obişnuinţă", ne-a spus Ţintar Angela, de 46 de ani.

Apărută în 1874, cartea are caracteristicile unui roman de aventuri, la care se adaugă pasiunea autorului pentru invenţiile ştiinţifico-fantastice.

Începând cu volumul al doilea al aceluiaşi roman, care va apărea la 27 ianuarie, preţul unui exemplar din Colecţia Jules Verne va fi de 10,99 lei.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite