Craiova: Ziarul Adevărul cu primul volum din „Insula misterioasă“ s-a vândut ca pâinea caldă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Abonaţii au avut prioritate la chioşcuri
Abonaţii au avut prioritate la chioşcuri

Oltenii au luat cu asalt în această dimineaţă chioşcurile de ziare pentru a face rost de al doilea volum din colecţia Jules Verne, „Insula misterioasă“ I.


Citeşte despre cel mai mare fan al lui Jules Verne din România

CITIŢI ŞI:

Maria Florescu a copilărit cu poveştile lui Jules Verne

Constanţa: Jules Verne a învins troienele

Sibiu: Jules Verne atrage ca un magnet sibienii în ciuda frigului şi ninsorii

Braşovenii au înfruntat frigul şi nămeţii pentru cartea „Insula Misterioasă“, de Jules Verne

Prioritate au avut posesorii de abonamente care au primit cartea gratis cu ziarul Adevărul, la preţul normal de 1, 20 lei. Victor Palade, din Craiova, va încerca să-şi întregească încă o colecţie din Biblioteca Adevărul. „Până acum am luat aproape toate cărţile de la Adevărul. Am toate publicaţiile apărute în colecţia verde şi toată colecţia de pictori. Trebuie să am în bibliotecă şi colecţia Jules Verne“, a declarat Victor Palade, pensionar. Ecaterina Simion a citit în copilărie mai multe volume scrise de Jules Verne, iar acum vrea să aibă întreaga colecţie. „Mi-a plăcut Jules Verne. De aceea am şi decis să îmi fac abonament pentru a nu pierde vreo carte“, a spus Ecaterina Simion, casnică. 

image


În zilele următoare, primul volum din „Insula misterioasă“ va putea fi procurată cu preţul de 11 lei, de la Librăria Adevărul, situată pe strada Împăratul Traian, nr. 9.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite