Constanţa: Jules Verne a învins troienele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cititorii au plecat mulţumiţi doar după ce au găsit cartea lui Jules Verne
Cititorii au plecat mulţumiţi doar după ce au găsit cartea lui Jules Verne

Oamenii s-au trezit devreme şi au pornit pe la chioşcuri, dar zăpada le-a schimbat schimbat planurile şi au fost nevoiţi să aştepte până când s-a făcut aprovizionarea.

Obişnuiţi să se trezească de dimineaţă pentru a merge la serviciu, dar şi pentru a face o oprire şi la choişcurile de ziare pentru că este miercuri şi ziarul Adevărul s-a distribuit cu un nou volum Jules Verne oferit gratuit, constănţenii au pornit la drum.

Au fost nevoiţi să lupte cu troienele care s-au format în ultimele zile. Traficul rutier s-a desfăşurat greu din cauza zăpezii, iar presa a ajuns cu ceva întârziere. „Aştept şi eu să vină maşina de distribuţie cu presa. Pentru Adevărul şi cartea Jules Verne m-au înnebunit la câţi au întrebat de ea. Abia aştept să vină ca să le dau“, a declarat George, vânzător în zona Delfinariu.

În zona Tic-Tac, mai multe persoane înfruntau frigul în aşteptarea cărţii şi deşi îşi pierduseră răbdarea, îşi dezmorţeau picioarele şi nu se dădeau plecate din faţa tonetei. Cu puţin timp înainte de ora 8.00 s-a reuşit să se facă aprovizionarea aşa că oamenii s-au bulucit la chioşc. De parcă ar fi pândit de undeva, ei au venit imediat ce cărţile au fost primite şi s-au dat imediat.

„Am avut 50 de bucăţi şi în mai puţin de jumătate de oră s-au dat. Aşa am păţit şi cu primul volum al lui Jules Verne. A fost şi gratuit şi oamenii se înghesuie să o ia, dar chiar de aş avea şi o mie de cărţi şi tot nu ar ajunge“, a spus şi Elena Gagagiu.

Printre cititorii care au reuşit să ia cartea „Insula misterioasă“ de Jules Verne se află Gabriel Gzatic. „Am luat cartea ca să o citesc şi eu pentru că îmi aminteşte de copilărie. O să fac toată colecţia şi pentru fetiţa mea de 6 ani“, a spus constănţeanul.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite