Braşovenii au înfruntat frigul şi nămeţii pentru cartea „Insula Misterioasă“, de Jules Verne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşov: Anca Turcu a reuşit să cumpere două cărţi „Insula Misterioasă“, de Jules Verne
Braşov: Anca Turcu a reuşit să cumpere două cărţi „Insula Misterioasă“, de Jules Verne

Braşovenii s-au trezit dis-de-dimineaţă, au făcut primele cărări prin omătul aşternut şi au înfruntat frigul pentru a putea cumpăra ziarul „Adevărul" care se vinde astăzi cu a doua carte din Colecţia Jules Verne.

CITIŢI ŞI:

FOTOGALERIE Buzău: Jules Verne a fost la mare căutare încă de la orele dimineţii

Sibiu: Jules Verne atrage ca un magnet sibienii în ciuda frigului şi ninsorii

Craiova: Primul volum din „Insula misterioasă“ s-a vândut ca pâinea caldă

Volumul I din „Insula Misterioasă", de Jules Verne a fost foarte dorit de cititorii braşoveniâ. Aşa se face că înainte de ora şase, braşovenii au ieşit din case şi s-au îndreptat direct spre chioşcurile de ziare.

Ora 6.15 „Vrem să recitim cărţile din Colecţia Jules Verne şi acesta este motivul pentru care am ieşit de dimineaţă pentru a prinde un volum. Sunt de părere că preţul cărţilor este rentabil şi intenţionez să cumpăr toate cele 40 de cărţi din colecţie", a declarat Anca Turcu.  

Ora 6.30 „Cumpăr cărţile pentru băieţelul meu. Astfel îl îndemn să citească. Am mai cumpărat şi alte cărţi de la «Adevărul» pentru că sunt ediţii bune şi rezonabile la preţ", a spus Mirela Plămădeală, de 32 de ani (foto).

Braşov

Ora 06.45 La multe dintre chioşcurile de ziare se epuizaseră cărţile de la „Adevărul“. „Am primit marfa la ora 6.15, dar oamenii erau aşezaţi la coadă înainte de ora şase. Vă daţi seama că imediat că am primit cărţile, le-am şi terminat. De exemplu, acum la ora şapte fără un sfert mai am doar două cărţi", a spus Gheorghe Avărneanu, vânzător la chişcul de ziare de lângă Parcul Central.

Primele două cărţi din Colecţia Jules Verne au fost gratuite. Începând de săptămâna viitoare, mai precis de pe 27 ianuarie, preţul unui exemplar din Colecţia Jules Verne va fi de 10,99 lei.   

Pentru ultimele noutaţi din Braşov, click pe poza de mai jos

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite