VIDEO Lăsat în libertate după ce a bătut-o pe iubita sa, un recidivist a băgat în comă un poliţist. Procurorii au început urmărirea penală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist al IPJ Dâmboviţa a intrat în comă în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost lovit cu o sticlă în cap, într-un bar din Târgovişte, de un tânăr pe care agentul îl ancheta pentru că ar fi agresat-o pe fata unui şef de post.

UPDATE 14.00 Unul dintre cei trei agresori în cazul incidentului de la Târgovişte a fost prins. Cu siguranţă, însă, nu este vorba de Daniel Uţă, principalul suspect. Poliţistul de doar 24 de ani a fost operat, iar acum este internat la Terapie Intensivă.

UPDATE 13.30 În acest moment au loc audieri la Parchetul Dâmboviţa. Procurorii îl audiază pe unul dintre martori.

UPDATE 12.30 Procurori ai Parchetului Tribunalului Dâmboviţa au început, duminică, urmărirea penală sub acuzaţia de tentativă de omor calificat în cazul poliţistului dus în comă la spital după ce a fost agresat de către un tânăr în Târgovişte, poliţiştii căutând mai multe persoane implicate în conflict, scrie Mediafax.

FOTOGALERIE Un poliţist aflat în maşină cu familia a fost atacat de un individ pe care îl anchetează în mai multe dosare

Tarif de 1.000 de lei ca să baţi un poliţist: ofiţerii sunt bătaia de joc a şmecherilor

Trei scandalagii au „dezbrăcat“ un poliţist din Medgidia

"S-a dispus începerea urmăririi penale sub acuzaţia de tenativă de omor, iar în acest moment persoanele în cauză sunt cercetate. Poliţistul, angajat la Serviciul de investigare a criminialităţii, la Judiciar, era într-un local, în afara programului, iar în momentul în care a ajuns la grupul sanitar a fost lovit cu un obiect contondent în cap", a declarat comisar şef Vasile Tache, şeful IPJ Dâmboviţa.

Omul legii a fost bătut de un recidivist, care a vrut să se răzbune pe el pentru că a făcut parte din echipa care l-a anchetat cu câteva luni în urmă, într-un caz de agresiune, când şi-a lovit crunt concubina.

După anchetă, bărbatul a fost lăsat în libertate pentru că procurorii nu l-au considerat un pericol public.

În urma loviturilor încasate, poliţistul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, aflându-se în comă de gradul IV. Bărbatul a fost operat de urgenţă, dar se află în continuare în stare foarte gravă. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei judeţene, victima, agentul Codruţ Oprea, era în timpul liber în momentul producerii incidentului.

Tânărul şi-a bătut cu bestialitate prietena, fata şefului de post din comuna Pietroşiţa, în scara de bloc, în urmă cu câteva luni. George Daniel Uta, cunoscut şi sub numele de "Danezul", în vârstă de 21 de ani, este fiul unui interlop din oraş şi a mai fost implicat în numeroase scandaluri.

Potrivit reprezentantului IPJ Dâmboviţa, la incident ar fi luat parte mai multe persoane. Şeful IPJ Dâmboviţa, Vasile Tache, a declarat la Realitatea TV că se vor lua măsuri de protejare a familiei poliţistului. Oficialul a precizat că nu există pericolul ca alţi poliţişti să fie atacaţi de agresor.

George Daniel Uţă o loveşte cu picioarele pe Andreea Gălie

"Facem cercetări pentru lovirea poliţistului, nu ştim dacă agresiunea are legătură de cauzalitate cu calitatea de poliţist. În conflict se pare că au fost implicate mai multe persoane la acel local, a fost o discuţie în contradictoriu, urmează să stabilim ce s-a întâmplat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, agentul Georgiana Comănici, citat de Mediafax.

Fata şefului postului de poliţie al localităţii dâmboviţene Pietroşiţa a fost snopită în bătaie de prietenul ei, interlopul Daniel Uţa. Andreea Gălie, de 19 ani, avea de gând să îl părăsească pe iubitul ei, mai mare cu doi ani, deoarece tatăl ei i-a cerut acest lucru.

El a pândit-o şi a prins-o pe Andreea când se întorcea cu o prietenă acasă, apoi a târât-o cu forţa spre apartamentul lui. A bătut-o de mai multe ori pe drum cu pumnii şi cu picioarele, iar apoi a încuiat-o în casă. Citeşte mai multe despre acest caz aici.

Vom reveni cu amănunte.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite