Trei scandalagii au „dezbrăcat“ un poliţist din Medgidia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri din  Medgidia s-au ales cu dosare penale sub învinuirea de ultraj după ce s-au amuzat înjurând şi umilind un poliţist şi un jandarm .Oamenii legii veniseră să le ceară să înceteze petrecerea organizată ad-hoc în mijlocul străzii.

Incidentul s-a produs sâmbătă spre duminică noaptea pe o stradă din Medgidia.

Mai citeşte şi:

Poliţist băgat în comă de un interlop

Trei tineri au dat petrecere pe o stradă din oraş. Au parcat o maşină pe stradă, au dat muzica la maxim şi s-au apucat să bea bere. Locatarii din zonă au sunat la 112 cerându-le poliţiştilor să ia măsuri, din cauză că nu puteau dormi din cauza celor trei petrecăreţi. La faţa locului a venit o patrulă formată  dintr-un poliţist şi un jadarm.

Tinerii, identificaţi ulterior drept Marius Dumitru Iordan, Victor Iordan şi Marius Pârnău au făcut scandal şi au început să-i înjure pe oamenii legii. Poliţistul a încercat să-l încătuşeze pe Dumitru Iordan, însă acesta a ripostat, ajutat de prietenii săi. Poliţistul s-a ales cu cămaşa de pe el ruptă iar jandarmul a rămas fără cravată.

FOTOGALERIE Un poliţist aflat în maşină cu familia a fost atacat de un individ pe care îl anchetează în mai multe dosare

La rândul lor membrii patrulei au ripostat folosind spray-ul iritant lacrimogen. Trecătorii s-au adinat ca la urs să asiste la scandal şi mai ales să filmeze scena cu telefoanele mobile.

Conflictul a fost aplanat după ce la faţa locului a sosit în ajutor o a doua patrulă de Poliţie.
Cei trei scandalagii sunt cercetaţi pentru ultraj cazul fiind instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia. 

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite