FOTOGALERIE Un poliţist aflat în maşină cu familia a fost atacat de un individ pe care îl anchetează în mai multe dosare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandal cât casa, cu ameninţări de moarte şi urmăriri, azi-noapte, pe străzile Timişoarei între un poliţist judiciar şi un individ cercetat penal în mai multe dosare de violenţă. Cei doi s-au urmărit cu maşinile, iar minute în şir şi-au adresat cuvinte obscene. In acest timp, amândoi erau în maşinile lor cu soţia şi copilul. La mijloc sunt dosarele penale în care  este cercetat agresorul.

Poliţistul, care se ocupă de probleme judiciare la Inspectoratul de Poliţie Timiş, s-a întâlnit în toiul nopţii, pe bulevardul Liviu Rebreanu cu Romică Bejenariu, cunoscut şi după porecla de "Ciobanu". Cel din urmă este o mai veche cunoştinţă a omului legii, Romică Bejenariu fiind cercetat in mai multe dosare penale din  din cauza unor acte de violenţă . De îndată ce s-au văzut, cei doi şi-au deschis geamurile şi s-au luat la harţă. În tot acest timp, fiecare dintre ei era în maşină cu familia.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

image

Foto: "Ciobanu" îşi susţine nevinovăţia

Romică Ciobanul nu s-a rezumat la injurii şi a preferat să îşi urmărească adversarul. "Plimbarea" după maşina poliţistului a durat aproximativ jumătate de oră, răstimp în care poliţistul a sunat la 112 şi şi-a anunţat colegii că este hărţuit în trafic.

La auzul veştii că un om al legii se află în pericol, trei echipaje de poliţie, dar şi o dubă a criminaliştilor au plecat de îndată spre zona anunţată. Văzând că se îngroaşă gluma, Romică Bejenariu şi-a abandonat maşina şi dus a fost. În cele din urmă, ambii au ajuns la secţia de poliţie, unde au depus plângeri penale unul împotriva celuilalt.

image

Foto: Maşina lui Romică Bejenariu a fost amprentată de criminalişti

"Ciobanu" sustine că poliţistul a pornit scandalul, acesta ameninţându-l cu moartea dacă nu îşi va retrage dosarul penal, care urmează să fie judecat luna viitoare. "Eu sunt nevinovat. Poliţistul a sărit la bătaie. Eu nu vreau altceva decât să se facă dreptate. De asta l-am şi dat în judecată. Poliţistul mi-a fabricat mai multe dosare că îmi poartă ură. El m-a ameninţat că mă omoară, nu eu pe el", a spus, pentru Adevărul de Seară Timişoara, Romică Bejenariu.

image

Foto: Avocatul Serafin Moraru e sigur că la mijlocul scandalului ar exista o amantă comună

"De acum un an, Romică şi poliţistul au avut o amantă comună. I-au plătit pe rând chiria şi fiecare a vrut să arate că e mai tare decât celălalt. De aici a pornit tot tărăboiul", a spus avocatul Serafin Moraru, care il reprezinta pe Ciobanu. Ancheta este în plin toi, iar rezultatele nu vor apărea prea curând, ţinând cont de complexitatea cazului. Poliţistul a refuzat să facă declaraţii presei.

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE

Răfuială de tip mafiot în plin centrul Galaţiului VIDEO

EXCLUSIV/ Pistolarul din centru mărturiseşte: „Am tras în ei pentru că mă plictiseam!”

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite