VIDEO Fată de poliţist, călcată în picioare de iubitul ei interlop

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Daniel Uţă o loveşte cu picioarele pe Andreea Gălie
George Daniel Uţă o loveşte cu picioarele pe Andreea Gălie

Fata şefului postului de poliţie al localităţii dâmboviţene Pietroşiţa a fost snopită în bătaie de prietenul ei. Andreea Gălie, de 19 ani, avea de gând să îl părăsească pe iubitul ei, mai mare cu doi ani, deoarece tatăl ei i-a cerut acest lucru.

Tânărului nu i-a surâs ideea, aşa că a făcut ce a ştiut el mai bine: a dat cu pumnii şi cu picioarele. Întreaga scenă a fost filmată de o cameră de supraveghere.

O fetiţă de 2 ani şi 6 luni a fost bătută cu cruzime de propriul tată
Tânără bătută de fostul prieten


Este cunoscut ca interlop

Bătăuşul, George Daniel Uţă, de 21 de ani, este un cunoscut  interlop din Târgovişte. El a pândit-o şi a prins-o pe Andreea când se întorcea cu o prietenă acasă, apoi a târât-o cu forţa spre apartamentul lui. A bătut-o de mai multe ori pe drum cu pumnii şi cu picioarele, iar apoi a încuiat-o în casă.


Deşi mai mulţi vecini au văzut prin ce trece tânăra, niciunul nu a intervenit. Fata a reuşit să scape după câteva ore din casa tânărului şi şi-a sunat tatăl. Ea a fost internată în Spitalul Floreasca din Capitală cu multiple traumatisme, printre care şi unul cranian, destul de grav.

„Fata s-a prezentat cu multiple echimoze faciale, leziuni ale membrelor inferioare şi un traumatism cranio-cerebral acut. Ulterior s-a dovedit că avea şi o fractură de os parietal", a declarat dr. Carmen Marcu, directoarea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Agresorul este cercetat în prezent doar pentru lovire, nu şi pentru sechestrare. După prezentarea certificatului medico-legal, urmează să se facă o încadrare juridică a faptei bărbatului.

„Inculpatul a lovit-o pe partea vătămată. S-a confirmat începerea urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe. S-a infirmat în schimb urmărirea penală pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, întrucât nu au existat indicii temeinice", a declarat Anca Veseliu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite