Slobozia: Alexandru Dobruţchi, bărbatul rănit în urma exploziei unui apartament din oraş, se zbate între viaţă şi moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul în vârstă de 34 de ani este internat în continuare pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Arşi din Capitală.

 „Din câte am aflat până acum, starea lui este aceeaşi, este la fel de grav. Acum, sunt în drum spre Bucureşti. După ce ajung acolo şi stau de vorbă cu doctorii, o să ştiu mai multe“, spune Anca Dobruţchi (30 de ani), soţia lui Alexandru.

Între timp, ancheta cu privire la cauzele care au dus la producerea exploziei este în plină desfăşurare. „În momentul de faţă, aşteptăm rezultatele analizelor de laborator. Cei de la Criminalistică speră ca acestea să fie gata marţi sau, cel mai târziu, miercuri. Această fază a cercetării nu depinde de noi, probele sunt analizate la Bucureşti, la Intitutul de Criminalitică“, precizează Andreea Dănilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa. 



Citiţi şi: Explozie de proporţii la un apartament din Slobozia

„Există suspiciuni că explozia ar fi fost provocată de cineva!“

Locatarii din blocul groazei au dormit în stradă

Locatarii blocului afectat de explozie s-au întors în apartamentele lor

Reamintim că, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o explozie de proporţii a avariat 13 din cele 20 de apartamente ale unui bloc din Slobozia. În toiul nopţii, blocul F6, situat pe strada Constantin Dobrogeanu-Gherea, a fost cuprins de flăcări. Explozia a distrus complet faţada clădirii.

image
Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite