Slobozia: Locatarii din blocul groazei au dormit în stradă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apartamentul care a explodat i-a scos în stradă pe locatarii blocului F6. Oamenii au dormit sub cerul liber, deoarece anchetatorii au securizat zona, pentru a evita producerea unei noi deflagraţii,  şi nu le-au dat voie să se întoarcă în casele lor.

La câteva ore de la tragedia care a zguduit un bloc întreg, oamenii sunt în stare de şoc. Urmele exploziei sunt încă vizibile. Bucăţile smusle din apartamemtul care a explodat au fost împrăştiate pe o rază de 50 de metri în jurul blocului.

Citiţi şi: Explozie de proporţii la un apartament din Slobozia

             „Există suspiciuni că explozia ar fi fost provocată de cineva !"

  În urma exploziei, resturi din apartament au fost aruncate în stradă

image

În locul balconlui se află o gaură foate mare prin care se poate vedea cu ochiul liber pagubele deflagraţiei. Mobila de bucătărie este arsă, iar pereţii plini de funingine.

Suflul exploziei a afectat şi celelate apartamente

image

Suflul exploziei a afectat şi apartamentele vecinilor, situate la etajele  unu, trei şi patru, pe aceeaşi parte cu imobilul distrus de acumularea de gaze.

Au dormit sub cerul liber

Locatarii nu îşi mai găsesc liniştea. Au stat toată noaptea sub cerul liber şi au privit cum pompierii, poliţiştii şi jandarmii au asigurat zona, pentru a evita pericolul producerii unei alte nenorociri.

Oamenii au privit înmărmuriţi cum casele lor au fost distruse

image

Înmărmuriţi de spaimă, oamenii se gândeau la pagubele pe care le-a produs explozia în casele lor. Cei mai mulţi dintre ei nu aveau casele asigurate.
 În această situaţie este şiVictoriţa Stan (49 de ani). Ea locuieşte la etajul al treilea, deasupra apratamentului care a explodat.  Femeia spune că suflul exploziei a lăsat-o fără geamuri şi fără uşi.

„Ne-a distrus toată casa...şi geamuri şi uşi. Totul s-a petrecut într-o fracţiune de secundă, nici nu ştiu când am ajuns afară“, spune femeia îngrozită.

Explozia a afectat 13 din cele 20 de apartamente situate pe aceeaşi scară cu imobilul care a explodat, azi-dimineaţă.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite