Slobozia: Locatarii blocului afectat de explozie s-au întors în apartamentele lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarii celor 20 de apartamente aflate pe aceeşi scară cu imobilul distrus de explozia care a avut loc la primele ore ale dimineţii s-au întors la casele lor. Oamenii au început să facă bilanţul pagubelor.

Datele oficiale ale anchetei întocmită la faţa locului arată că din cele 20 de apartamente, mai bine de jumătate au fost afectate de suflul exploziei produsă la imobilul situat la etajul al doilea. Cei mai mulţi locatari au rămas fără uşile de la intrare, pe care deflagraţia le-a smuls din balamale.

Fără curent şi fără gaze


Explozia apartamentului a afectat şi utilităţile. La câteva minute de la nenorocire alimentarea cu apă, energie electrică şi gaze  fost sistată pe întreaga scară. Muncitorii au lucrat de zor pentru a reface reţelele avariate. În momentul de faţă a fost reluată doar alimentarea cu apă potabiliă. În ceea ce priveşte gazele şi curentul, oamenii riscă să nu beneficieze de aceste utilităţi în cursul nopţii.

„Explozia a afectat serios reţele de utilităţi. Până acum am reuşit să punem pe picioare reţeaua de apă, aşteptăm să vină lucrătorii de la gaze şi energie electrică pentru a rezolva şi această problemă“, a declarat Alexandru Stoica, unul dintre cei doi viceprimari ai municipiului Slobozia.  Mai mult, chiar dacă explozia a făcut ravagii, structura de rezistenţă a blocului nu a fost afectată.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite