Recurs în cazul arestării scandalagiilor in Bărbuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arestaţi pentru 29 de zile de către magistraţii Tribunalului Ialomiţa la începutul acestei săptămâni, cei opt suspecţi care au provocat scandalul de la Bărbuleşti din prima zi a anului nou, au făcut recus în cazul sentinţei judecătorilor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa au dispus, la începutul acestei săptămânim, măsura arestării preventive pentru 29 de zile faţă de inculpaţii VASILE LAURENŢIU, zis Ceneu, SANDU MARIAN, CHELU EMIL, RADU ARNĂUT, CHELU NICUŞOR, RADU  IONEL, CHELU PETRE, SANDU  IONEL pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, toţi implicaţi în scandalul de la Bărbuleşti.

Astăzi, avocaţii celor opt interlopi din Bărbuleşti au făcut recurs la Curtea de Apel Bucureşti, faţă de sentinţa dată de judecătorii ialomiţeni.

„Sentinţa dată la Slobozia a fost atacată cu un recurs la Curtea de Apel Bucureşti. Dosarul a ajuns deja la această instanţă“, a declarar judecătorul Ion Toma, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Ialomiţa.

Procesul de la Curtea de Apel Bucureşti va începe în trei zile.

CITEŞTE ŞI:

FOTOGALERIE Cinci zile de spitalizare pentru agresorul de la Bărbuleşti. Rănile suferite în urma scandalului riscă să i se infecteze

Agresorul de la Bărbuleşti arestat 29 de zile pentru omor calificat şi ultraj

29 de zile de arest pentru cuţitarii din Bărbuleşti

Puşcă de vânătoare, posibilă armă a crimei de la Bărbuleşti, descoperită de anchetatori

UPDATE Posibilul criminal din Bărbuleşti va fi adus la Slobozia pentru audieri

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite