FOTOGALERIE Cinci zile de spitalizare pentru agresorul de la Bărbuleşti. Rănile suferite în urma scandalului riscă să i se infecteze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dănuţă Chelu (33 de ani), unul din scandalagii de la Bărbuleşi a fost adus astăzi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru ca medicii să îi trateze rănile suferite în urma revoltei pe care a provocat-o în prima zi a anului. După consultaţii el a fost internat pe secţia de Chirurgie.

Motivul pentru care Dănuţă Chelu a fost internat îl reprezintă riscul mare d einfecţie al plăgilor pe care le-a suferit în urma altercaţiei din prima zi a anului care a avut loc pe străzile din Bărbuleşti. Acesta s-a ales cu mai multe plăgi împuşcate şi o fractură a umărului drept, care a fost operată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

image

„Am ales să îl internăm deoarece prezintă risc mare de infecţie a rănilor pe care le are. În prezent starea sa este stabilă, însă pot apărea complicaţii“, a declarat medicul Vasile Olaru, directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia.

CITEŞTE ŞI:

Recurs în cazul arestării scandalagiilor in Bărbuleşti

Agresorul de la Bărbuleşti arestat 29 de zile pentru omor calificat şi ultraj

29 de zile de arest pentru cuţitarii din Bărbuleşti

Puşcă de vânătoare, posibilă armă a crimei de la Bărbuleşti, descoperită de anchetatori

UPDATE Posibilul criminal din Bărbuleşti va fi adus la Slobozia pentru audieri

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite