UPDATE Posibilul criminal din Bărbuleşti va fi adus la Slobozia pentru audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Indiciile referitoare la identitatea bărbatului care a împuşcat o persoană în urma scandalului de la Bărbuleşti, iscat de Anul Nou, planează asupra lui Dănuţ Chelu. Acesta urmează să fie adus de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti la cel din Slobozia, pentru a fi audiat de către organele de anchetă.

ORA 13.30. Rudele suspectului sunt la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa şi aşteaptă decizia procurorilor. Tatăl suspectului, pe numele său Vasile Chelu, susţine că acuzaţiile care i se aduc fiului său nu sutn adevărate. Mai mult decât atât, el spune că membrii clanului rival le-au cerut de foarte multe ori taxe de protecţie. „Ne-au nenorocit. Ne terorizează de multă vreme. Nu ştim ce să mai facem. Eu dorm pe câmp pentru că mi-e frică de ei“, a declarat Vasile Chelu.

Daniel Chelu, unul dintre combatanți, a fost internat în  stare gravă la spitalul din Ploieşti după ce a fost împușcat în braț și a fost operat de urgență. Se pare că el este cel care a împușcat mortal victima din Bărbulești.

Anchetatorii au emis pe numele său un mandat de aducere, iar el va fi supus mai multor audieri.

CITEŞTE ŞI:

UPDATE Posibilul criminal din Bărbuleşti va fi adus la Slobozia pentru audieri

Puşcă de vânătoare, posibilă armă a crimei de la Bărbuleşti, descoperită de anchetatori

29 de zile de arest pentru cuţitarii din Bărbuleşti

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite