Puşcă de vânătoare, posibilă armă a crimei de la Bărbuleşti, descoperită de anchetatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ancheta defăşurată la Bărbuleşti este departe de a se finaliza. Procurori dar şi poliţişti au ajuns în această dimineaţă din nou pe străzile satului ţigănesc din Ialomiţa. Oamenii legii au făcut o descoperire şocantă. EI au dat de urma unei puşti de vânătoare, despre care se presupune că ar fi arma cu care a fost împuşcată în cap una din victimele scandalului iscat în prima zi a anului.

Puşca de vânătoare a fost descoperită în această dimineaţă chiar în curtea şcolii din localitate. În prezent arma a fost ridicată de poliţişti şi supusă mai multor expertize. 

Cel mai probabil este vorba despre arma care cu are în scandalul de duminică un om a fost ucis.

„Într-adevăr arma a fost descoperită în această dimineaţă. Anchetatorii au ridicat respectia puşcă, iar acum este supusă mai multor expertize“, a declarat Cristina Istrate, prim-procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa.

Filmul unui scandal

În prima zi a anului nou, străzile satului ţigănesc Bărbuleşti au fost luate cu asalt de forţele de ordine venite să stingă un scandal iscat între două clanuri. Ceea ce a provocat conflictul este o ceartă între mai mulţi copii.

Fără îi împace, rudele minorilor au sărit imediat la bătaie. Astfel, o persoană a murit împuşcată în cap, iar mai muţi bărbaţi au fost internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi Spitalul de Urgenţă Floreasca.  Ieri, după mai multe ore de audieri, opt persoane implicate în scandal au fost trimise după gratii pentru 29 de zile.

CITEŞTE ŞI:

Presupusul criminal de la Bărbuleşti reţinut pentru omor calificat şi ultraj

UPDATE Posibilul criminal din Bărbuleşti va fi adus la Slobozia pentru audieri

29 de zile de arest pentru cuţitarii din Bărbuleşti

FOTOGALERIE Cinci zile de spitalizare pentru agresorul de la Bărbuleşti. Rănile suferite în urma scandalului riscă să i se infecteze

Agresorul de la Bărbuleşti arestat 29 de zile pentru omor calificat şi ultraj

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite