Gabriel Voicu dă cărțile pe față în scandalul „Sexgate cu politicieni“: Negoiţă se culca cu două manechine în acelaşi timp

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Negoiţă era mai mereu flancat de modelele lui Ion Tămârjan
Negoiţă era mai mereu flancat de modelele lui Ion Tămârjan

Fostul aghiotant al lui Tămârjan, Gabi Voicu, continuă dezvăluirile incendiare din dosarul „Sexgate“. Mâna dreaptă a lui Ion „Terra“ Tămârjan, Gabi Voicu, vorbeşte, în exclusivitate pentru Adevărul de Seară Slobozia, despre preferinţele sexuale ale lui Robert Negoiţă, pe care îl descrie ca fiind un „Hugh Hefner al României“

Ion Tămârjan, proxenetul fraţilor Negoiţă?

„Terra“ rămâne în arest

Fetele şi mâna dreaptă a lui Tămârjan rup tăcerea

Amelia Toth, sefa de la Ami Art: „Fetele mele nu sunt prostituate”

Gabriel Voicu a ajuns să colaboreze cu Terra la vârsta de 18 ani, în urmă cu trei ani, după ce a câștigat titlul de Mister Bărăgan. Imediat după concurs, Ion Tămârjan i-a propus lui Gabi Voicu să intre în agenția Star Models și să participe la prezentări de modă. A făcut acest lucru timp de un an, după care a devenit fotograful și omul de încredere al lui Terra.

Terra 2

„Inițial, Terra se ferea de mine să îmi spună ce face el de fapt, dar am observat lucrurile dubioase, pentru că eram mai tot timpul în preajma lui. La un moment dat, mi-a zis să conving fete să vină în agenție, pentru a participa la concursuri sau prezentări, iar eu am acceptat acest lucru. După ce le prezentam lui Terra, de acolo nu mai știu ce le promitea, eu doar le convingeam să devină modele“, spune Gabriel Voicu.



Costan l-a momit pe Terra

La un moment dat, în primăvara lui 2009, Gabriel Voicu a realizat că sub paravanul acestei firme de modeling funcționează, de fapt, o rețea de prostituție, condusă de Terra, și nu a mai dorit să lucreze cu el. Învinuit și el în dosarul „Sexgate“, Gabriel Voicu a declarat că ideea lui Ion Tămârjan de a pune la punct o rețea de prostituție s-a născut după ce Terra l-a cunoscut pe Relu Costan, în urmă cu cinci ani.

Sexgate, foto 1



Aghiotantul lui Terra mai spune că timp de patru ani, Ion Tămârjan și-a făcut o rețea de clienți formată din politicieni, oameni de afaceri, interlopi, cărora le furniza fete în camerele de la Rin Grand Hotel, proprietatea lui Robert Negoiță, protectorul său. „Eram la Rin Grand Hotel, acum un an, iar Terra a venit la mine și mi-a zis că domnul Negoiță i-a zis spus că trebuie să părăsesc hotelul, pentru că nu mai e loc pentru mine“, spune Gabriel.

terra 1



Masaje erotice și ménage a trois

Cele mai vehiculate nume din dosarul de prostituție, Robert Negoiță, Rasitzaimoglu Muammer Tahir (Taher) sau Pantelis Kalliagkas se regăsesc și în declarațiile lui Gabriel Voicu. „Protectorul lui Terra era Robert Negoiță, care i-a pus la dispoziție camere din hotelul Rin Grand, în schimbul furnizării de fete atât pentru el, cât și pentru prietenii și partenerii săi de afaceri. Robert Negoiță le prefera foarte des pe Daniela Florentina Ruscaş şi Simona Ioana Dăncuş, din Oradea, cu care se culca în același timp, la apartamentul lui din București. Negoiţă făcea ménage a trois cu ele şi, apoi, coborau împreună la jacuzzi, unde continua să se hârjonească. Nu doar cu cele două, ci şi cu alte fete de-ale lui Terra. Penthouse în toată regula. Negoiţă era un adevărat Hugh Hefner al României“, spune Gabriel.

Sexgate, foto 2



Taher adormea în timpul masajului

Un alt afacerist prezent în anturajul lui Terra și a lui Robert Negoiță este Rasitzaimoglu Muammer Tahir (Taher), care avea niște cerințe mai puțin obișnuite în pat. „Îi plăcea să fie masat, uns, într-un ambient romantic. Din spusele mai multor fete, de multe ori, adormea în timpul masajului și nu mai apuca să fie satisfăcut de fete“, spune Gabriel. Un alt oraș în care Ion Tămârjan desfășura activități de prostituție era Constanța, acolo unde omul său de legătură era Pantelis Kalliagkas, care își punea apartamentele la dispoziția fetelor trimise de Terra.

Simona Ioana Dăncuş

Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite