Fetele şi mâna dreaptă a lui Tămârjan rup tăcerea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Albaţă a colaborat cu Tămârjan o bună perioadă
Alina Albaţă a colaborat cu Tămârjan o bună perioadă

Două dintre tinerele care au cochetat, ani buni, cu agenția condusă de Ion „Terra“ Tămârjan dezvăluie culisele rețelei de prostituție. Acelaşi lucru îl face şi Gabriel Voicu, mâna dreptă a lui Tămârjan.

Fetele erau mințite că vor merge la Viena pentru prezentări de modă, iar acolo li propunea să întrețină relații sexuale, contra cost, cu diferite persoane. Zeci de modele ale agenției declară că multe fete au acceptat oferta celor doi de a se prostitua în clubul Babylon, din Viena. Majoritatea proveneau din familii cu o situație financiară precară și tocmai din acest motiv au prestat astfel de servicii.

Fiu de fost şef al Poliţiei, în dosarul Diva Models

Mazăre despre dosarul „Prostituţie şi politicieni": „Eu nu am plătit niciodată o femeie!"

Cuibul prostituției din Viena

„În ianuarie 2007, am fost solicitată de Terra să mă duc la Viena, să fac o reclamă pentru Clubul Babylon. Când am ajuns acolo, am rămas șocată, pentru că acolo era de fapt un bordel de lux. La mese, erau fete din Ialomița și Călărași, care stăteau cu bărbați și, apoi, după ce serveau câteva băuturi, dispăreau în camere. Am început să plâng și a doua zi m-am urcat în avion și am plecat acasă“, declară Alina Albață (23 ani) din Călărași.

ION TĂMÂRJAN, alias TERRA

terra 1

Cu toate că, atunci, Ion Tămârjan şi Relu Costan nu i-au propus fetei să presteze și ea servicii sexuale, pentru a câștiga bani frumoși, oferta a venit după câteva luni, când Alina era în România. „La câteva luni după episodul Viena, am primit mai multe telefoane de la Cornel Relu Costan, care îmi propunea să mă duc cu diferiţi bărbați, ca să câștig bani frumoși. De fiecare dată, țipam la el să mă lase în pace, dar el tot insista. Îmi spunea că alte fete sunt pline de bani și că sunt fraieră că nu accept și eu“, spune Alina Albață.

Personaje cunoscute ale Constanţei, menţionate într-un dosar de prostituţie de lux

CITEȘTE ȘI: Proxeneţii Ion Tămârjan şi Relu Costan rămân în arest

Voicu, mâna dreaptă a lui Terra, face dezvăluiri

Gabriel Voicu, mâna dreaptă a lui Ion Tămârjan, acuzat, în același dosar, de trafic de persoane în formă continuată, a povestit în exclusivitate pentru „Adevărul de Seară“ Slobozia cum funcționa rețeaua condusă de Tămârjan și Relu Costan. El spune că multe din fetele care ajungeau la Viena pentru a se prostitua știau încă din țară ce aveau de făcut.

Terra 2

  GABRIEL VOICU

„Altele erau mințite cu ședințe foto la Viena. În prima seară, când ajungeau acolo, Peter  Bretterklieber, patronul clubului Babylon, le dădea câtea 500 de euro și nu li se zicea nimic. A doua zi, după ce fetele cheltuiau banii la cumpărături, li se spunea că, pentru a mai beneficia de bani, ar trebui să se culce cu diferite persoane. Cele mai multe, evident, au acceptat“, spune Gabriel Voicu.
Cum a scăpat o orădeancă din bordelul Babylon din Viena și de violul managerului Diva Models

CITEȘTE ȘI: ION TĂMÂRJAN, PROXENETUL FRAȚILOR NEGOIȚĂ?
Citiţi mai multe în ediţia de astăzi a cotidianului „Adevărul de Seară“ Slobozia!

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite