Constanţa: Fiu de fost şef al Poliţiei, în dosarul Diva Models

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Radu Ştefan Nicola (28 de ani) este învinuit în cazul reţelei de prostituţie în care sunt implicate nume grele din politică şi showbiz. Tot mai multe nume cunoscute ale vieţii mondene constănţene apar în dosarul „Prostituţie şi politicieni“.

Printre ele se numără şi Radu Ştefan Nicola (28 de ani), fiul fostului adjunct al Poliţiei Municipiului Constanţa, comisar-şef Adrian Nicola. Tânărul este un obişnuit al podiumurilor de modă şi era fotomodel al agenţiei Diva Models din Constanţa.

Personaje cunoscute ale Constanţei, menţionate într-un dosar de prostituţie de lux

Anchetatorii îl acuză pe tânăr că a negociat cu unii dintre clienţi sumele ce trebuiau plătite fetelor din agenţie pentru servicii. El ar fi transportat victimele în oraşe din ţară, dar şi la cluburile din Austria, pentru ca acestea să întreţină acte sexuale plătite.

Mazăre despre dosarul „Prostituţie şi politicieni": „Eu nu am plătit niciodată o femeie!"

În exclusivitate pentru „Adevărul de Seară“ Constanţa, comisarul-şef Adrian Nicola a declarat: „Fiul meu a fost folosit în organizarea de evenimente. Nu există nicio declaraţie în dosar că el ar fi trimis vreo colegă să se prostitueze. El doar ajuta agenţia să strângă fonduri“.

Fotomodelele, momite cu shopping la Viena

Mâna dreaptă a lui Ion Tămârjan, patronul Star Models, face dezvăluiri despre reţeaua de prostituţie. Judecat în stare de libertate pentru trafic de persoane în formă continuată, Gabriel Voicu a declarat în exclusivitate pentru „Adevărul de Seară“ cum funcţiona reţeaua condusă de Tămârjan şi Relu Costan.
Ion Tămârjan, înconjurat de fotomodele

În acelaşi dosar cu Ion Tămârjan (34 de ani) zis „Terra“ - patron al agenţiei Star Models din Slobozia ce furniza fete VIP-urilor din politică şi showbiz – este acuzat şi Gabriel Voicu (22 de ani) din Slobozia, mâna sa dreaptă. El a declarat că multe din fetele care ajungeau la Viena pentru a se prostitua ştiau încă din ţară ce aveau de făcut.

„Altele erau minţite cu şedinţe foto la Viena. În prima seară, când ajungeau acolo, Peter Bretterklieber, patronul clubului Babylon, le dădea câtea 500 de euro şi nu li se zicea nimic. A doua zi, după ce fetele cheltuiau banii la cumpărături, li se spunea că, pentru a mai beneficia de bani, ar trebui să se culce cu diferite persoane. Cele mai multe, evident, au acceptat“, relatează Gabriel Voicu. El mai spune că Ion Tămârjan primea 1.000 de euro de la Peter Bretterklieber pentru fiecare fată pe care o trimitea să se prostitueze la Viena. Multe dintre cele care ofereau servicii sexuale la Viena erau chemate de Tămârjan în România, pentru a oferi plăceri carnale şi la Rin Grand Hotel, al cărei patron este Robert Ionuţ Negoiţă.
Robert Negoiţă, în poză alături de reginele frumuseţii din Bărăgan

„La Rin Grand Hotel era nucleul afacerii. Terra îşi suna fetele din Austria şi le spunea că au de muncă şi în Bucureşti. Fetele se culcau cu Negoiţă, Taher şi Pantelis din Constanţa sau mai mulţi directori din TVR. Întâlnirile amoroase aveau loc la Rin Grand Hotel, Intercontinental sau chiar la locuinţele lor. La orice agenţie de modeling din România există propuneri sexuale“, spune Gabriel Voicu.

Funcţionarea reţelei de prostituţie este confirmată şi de două dintre manechinele care au cochetat, ani buni, cu agenţia condusă de Ion Tămârjan zis Terra. Fetele erau minţite că vor merge la Viena pentru prezentări de modă, iar acolo li propuneau să întreţină relaţii sexuale, contra cost, cu diferite persoane.

Babylonul prostituţiei

„În ianuarie 2007 am fost solicitată de Terra să mă duc la Viena să fac o reclamă pentru Clubul Babylon. Când am ajuns acolo am rămas şocată: acolo era de fapt un bordel de lux. La mese erau fete din Ialomiţa şi Călăraşi care stăteau cu bărbaţi şi apoi, după ce serveau câteva băuturi, dispăreau în camere. Am plâns şi a doua zi  am plecat acasă“, declară Alina Albaţă (23 de ani) din Călăraşi.

„La câteva luni după episodul Viena, am primit mai multe telefoane de la Cornel Relu Costan, care îmi propunea să mă duc cu bărbaţi ca să câştig bani frumoşi. De fiecare dată ţipam la el să mă lase în pace, dar el tot insista. Îmi spunea că alte fete sunt pline de bani şi că sunt fraieră că nu accept şi eu“, spune Alina Albaţă. Tânăra mai spune că „la orice agenţie de modeling din România există astfel de propuneri“. O altă tânără care a lucrat la agenţia Star Models susţine că acuzaţiile care i se aduc lui Ion Tămârjan au un sâmbure de adevăr.

„Eu am lucrat timp de trei ani la Terra. Cu mine personal nu s-a întâmplat nimic, nu mi-a zis nimic niciodată. Dar am auzit de fete care se duceau, după terminarea show-urilor la care participam, să câştige bani. Înţelegeam că este vorba despre servicii sexuale“, a declarat Andra Bărbulescu (17 ani).

Mazăre: „Eu nu am plătit niciodată o femeie!“

Numele de „Mazăre“ apare în dosarul „Prostituţie şi politicieni“. Nu se ştie despre care dintre fraţi este însă vorba. „Eu am avut o fată de la Marină, pe care o chema Flori. Eu i-am tot întrebat pe fraţii mei despre ea, mai nou cred că trebuie să-l întreb şi pe fii-miu, că a făcut şi el 17 ani şi văd că a început să umble şi el cu fete, dar nu am reuşit să aflu“, spune Mazăre.

La întrebarea dacă a avut vreo prietenă de la agenţia Diva Models, edilul spune: „O fi fost şi de la Diva, cine mai ştie?! Haideţi să ne înţelegem: mie îmi plac femeile, eu iubesc femeile, eu nu am ascuns asta niciodată, n-am pozat niciodată în ăla sobru, căsătorit, care stau şi împing căruciorul. Eu sunt ca Berlusconi: iubesc femeile şi nu mă ascund“, spune Mazăre.

Recunoaşte însă că nu este darnic cu femeile în sensul că le cumpără poşete de mii de euro. „E adevărat că merg în vacanţe, iar când merg la restaurant nu împart nemţeşte, dar niciodată nu am plătit o femeie. Că sunt gagicar, aia se ştie, că sunt plătitor, aia nu se mai ştie! Şi decât să mă prindeţi cu vreun bărbat...“, râde el.

image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite