Amelia Toth, sefa de la Ami Art: „Fetele mele nu sunt prostituate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amelia Toth a acceptat să vorbească în exclusivitate cu reporterii Adevărul de Seară Oradea
Amelia Toth a acceptat să vorbească în exclusivitate cu reporterii Adevărul de Seară Oradea

Toth Amelia spune că manechinele cu care a colaborat nu se prostituau. Aceasta recunoaște că a fost de mai multe ori cu fete la Babylon, dar numai pentru ședințe foto, pentru reviste și ziare din Austria. 

Cum a scăpat o orădeancă din bordelul Babylon din Viena și de violul managerului Diva Models

Orădeanca Toth Amelia, administratorul agenției Ami Art, menționată în repetate rânduri într-un rechizitoriu de circa trei sute de pagini, pe tema rețelei de prostituate  conduse de către Ion Tămârjan de la Star Models și Cornel Costan de la Diva Models, neagă orice implicare în acte de proxenetism. „Ultima dată am colaborat cu cei doi în 2008. Nu am știut că se ocupă cu prostituate de lux", a spus Toth Amelia, în exclusivitate pentru Adevărul de Seară Oradea. „Am fost de vreo șapte ori la Babylon, în Viena, cu circa 20 de fete. Niciuna dintre ele nu s-a prostituat. Am fost acolo, am făcut poze și am venit acasă", a spus Toth Amelia, care și-a suspendat activitatea agenției, fiind în concediu de maternitate. Maria (22 ani), manechin cu care Ami Art a colaborat de mai multe ori și care a participat la Miss Academy 2008 (fără a câștiga vreun premiu), a recunoscut și ea că a fost la o ședință foto la Babylon. „Am fost cazate câte două fete în cameră. Amelia a avut grijă de noi. Nimeni nu ne-a făcut avansuri", a spus Maria.

Casting

Despre Bretterklieber Peter, reprezentantul bordelului Babylon, Toth Amelia spune că este și director al unei agenții de casting. „Am trimis fete și la Fashion TV prin agenția lui", a subliniat Toth seriozitatea austriacului.



Orădeanca Daniela Ruscaș, implicată în scandalul sexual al VIP-urilor din România

Daniela Ruscaș a fost și pe iahtul Fashion TV

Anchetatorii nu au audiat-o încă

Toth Amelia a spus că a fost chemată pentru audieri în Ialomița, în august 2010. Fiind însărcinată a anunțat că nu poate ajunge și a cerut să fie audiată la Oradea, dar nu a mai fost contactată de atunci. În privința declarațiilor din Adevărul de Seară, ale uneia dintre fostele sale manechine, Toth a spus că a fost alegerea fetei să intre în camera lui Costan și că nimeni nu a obligat-o la prostituție.

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite