Slătinenii o încurajează pe olteanca lui DiCaprio pe Facebook: "Să-l dai gata pe Leo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Ghenea, o frumuseţe care l-a cucerit pe Leonardo DiCaprio
Mădălina Ghenea, o frumuseţe care l-a cucerit pe Leonardo DiCaprio

Fotomodel Mădălina Ghenea, suprinsă de paparazzi în urmă cu doar câteva zile în compania lui Leonardo DiCaprio, este sfătuită de locuitorii din Slatina să-l cucerească pe celebrul actor.

Plecată de la 14 ani din Slatina să ajungă un nume în modeling, Mădălina Ghenea nu a fost uitată de colegi, iar locuitorii oraşului spun că se mândresc cu faptul că o olteancă a ajuns atât de departe. Slătinenii îi fac complimente Mădălinei pe pagina ei de Facebook şi o încurajează să facă primul pas în relaţia cu Leonardo DiCaprio. "Felicitări!Eşti deosebit de frumoasă! Mă bucur mult că eşti din Slatina, oraşul meu natal...să ai parte de o viaţă minunată....meriţi din plin şi...să-l dai gata pe Leo!", îi scrie Monica Batae Mădălinei pe pagina de Facebook, acolo unde fotomodelul care sucit minţile bărbaţilor din întreaga lume, fiind asemănată cu Monica Bellucci, a adunat peste 13.000 de fani.

Click pe poze pentru a vedea o GALERIE FOTO cu Mădălina Ghenea!



"Cele mai sincere complimente! O olteancă a reuşit să facă ceva în viaţă, dar...nu la ea acasă. Felicitări!", îi scrie şi Florian Micu. Alt locuitor al oraşului care îi scrie Mădălinei aminteşte şi de cealaltă slătineancă devenită cunoscută prin frumuseţea ei, Larisa Popa, care a reprezentat recent România la Miss Universe. "Slatina are două frumuseţi internaţionale: Mădălina Ghenea şi Larisa Popa", e de părere Mădălina Tonea.

Madalina Ghenea

Click pe poze pentru a vedea o altă GALERIE FOTO cu Mădălina Ghenea!

Madalina Ghenea

Şi fostele colege ale Mădălinei o felicită pe Facebook: "Bravo, Mădă, felicitari pentru toate realizarile tale, ţine-o tot aşa,eu una îţi ţin pumnii în continuare! Te îmbrăţişez cu drag şi dor!", îi scrie Mădălina Dobrotă, în timp ce Lelia Popescu îi transmite că slătinenii o vor primi cu braţele deschise pe cea care i-a furat inima lui Leonardo DiCaprio: "Te aşteptăm acasă", îi scrie slătineanca.

CITEŞTE ŞI ALTE ARTICOLE DESPRE MĂDĂLINA GHENEA:

Mădălina Ghenea a fost o elevă model

Românca Mădălina Ghenea, de la Eros Ramazzotti la Leonardo DiCaprio

Oltencele din viaţa lui DiCaprio. Una visa la un copil cu el, alta i-a sucit minţile

I-a pus pe jar inima lui DiCaprio, dar nu-l vrea de bărbat

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite