I-a pus pe jar inima lui DiCaprio, dar nu îl vrea de bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Ghenea a fost surprinsă la o cafea cu Leonardo DiCaprio
Mădălina Ghenea a fost surprinsă la o cafea cu Leonardo DiCaprio

Vecinii şi profesorii şi-o amintesc pe Mădălina Ghenea ca pe o fată frumoasă şi ambiţioasă. Mădălina Ghenea, românca despre care se spune că i-a sucit minţile actorului american Leonardo DiCaprio, a plecat din Slatina în urmă cu zece ani ca să devină star în Italia.

Scene fierbinţi între Mădălina Ghenea şi Eros Ramazzotti

Tânăra în vârstă de 24 de ani era cunoscută în oraşul Slatina ca o fată după care majoritatea băieţilor cu bani suspinau. Frumoasă, corp de invidiat şi cuminţică, aşa şi-o amintesc profesorii şi vecinii. Profesoara de balet a Mădălinei Ghenea mai păstrează şi acum legătura cu fotomodelul. „Noi avem o relaţie specială, ea a fost eleva mea. Îmi aduc aminte că avea 10 ani pe atunci şi mi-am dat seama imediat că vrea să facă ceva cu viaţa ei. Era ambiţioasă şi talentată", a spus Maria Săvescu, profesoara Mădălinei.



Mădălina Ghenea, o elevă model

Madalina Ghenea

Frumoasa olteancă a plecat în Italia, la Milano, înainte să termine clasa a-XII-a. „A venit în ţară, a dat Bacalaureatul, apoi a plecat înapoi la Milano. Acolo avea deja o carieră în modeling. Este o fată foarte frumoasă, care s-a făcut remarcată prin apariţiile ei în lenjerie intimă. Are un corp bine lucrat, doar a făcut patru ani de balet. A ajutat-o foarte mult să se dezvolte", a mai spus Maria Săvescu.

Madalina Ghenea
Madalina Ghenea
Madalina Ghenea

Click AICI pentru GALERIE FOTO

Bărbaţii celebri din viaţa Mădălinei Ghenea, iubita româncă a lui DiCaprio

Nu doar baletul a fost de ajutor pentru look-ul Mădălinei. Când a ajuns în Italia, a văzut care este prototipul de femeie de succes şi a încercat să remodeleze ceea ce i-a dat "mama natură" cu ajutorul bisturiului. Sursele apropiate frumoasei brunete ne-au spus că, în ultimii ani, Mădălina s-a făcut mai frumoasă decât era, asta după câteva vizite la medicul estetician.

Mariana Săvescu, fosta profesoară de balet a Mădălinei Ghenea
Mădălina Ghenea
Mina Şerbănescu, vecina Mădălinei, de la Slatina

Click AICI pentru GALERIE FOTO

Mădălina Ghenea a locuit până acum 10 ani într-un apartament cu trei camere din Slatina la etajul trei al blocului 26. Vecinii susţin că tânăra a fost o fată cuminte care şi-a văzut de treaba ei „Eu nu am văzut-o niciodată cu un băiat. Mulţi îşi doreau o relaţie cu ea, dar îi refuza. Acum o lună a venit aici la noi ca să îşi vadă mama. A păstrat o relaţie bună cu familia ei", a spus Mina Şerbănescu, în vârstă de 80 de ani.

Românca Mădălina Ghenea, de la Eros Ramazzotti la Leonardo DiCaprio

Vecinii au mai declarat că Mădălina a fost tot timpul amibiţioasă şi a ştiu ce a vrut de la viaţă. „Ea nu a fost niciodată un copil care să stea în faţa blocului. Tot timpul învăţa şi avea vise mari. Mama ei ne-a povestit că îşi dorea foarte mult să ajungă model în străinătate. A defilat pentru Cătălin Botezatu, iar astfel s-a făcut remarcată“, a precizat Ioana Militaru.

Vezi aici galeria foto

Mădălina Ghenea

Nu vrea să se căsătorească

Rudele tinerei susţin că fata care i-a sucit minţile actorului Leonardo DiCaprio nu vrea deocamdată să îşi pună pirostriile. Mădălina Ghenea îşi doreşte foarte mult să ajungă  o actriţă cunoscută la Hollywood.



Maria Săvescu, profesoara de balet a tinerei, a mai precizat că a deranjat-o un singur lucru la Mădălina. „A scris pe blogul ei personal că a plecat din ţară ca să nu moară de foame. Lucru total neadevărat. Mama şi tatăl ei au făcut eforturi mari pentru ea. I-au dat  bani când a plecat în Italia“, a mai precizat
femeia.

image

Mădălina Ghenea a crescut într-un bloc modest cu patru etaje din Slatina.    

Oltencele din viaţa lui DiCaprio. Una visa la un copil cu el, alta i-a sucit minţile

Mădălina a fost o elevă model

Olteanca lui DiCaprio şi-a dorit mereu să ajungă celebră

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite