Mădălina Ghenea, iubita lui Leonardo DiCaprio, a fost o elevă model

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Madalina Ghenea
Madalina Ghenea

Mădălina Ghenea a absolvit Colegiul Naţional „Ion Minulescu“ din Slatina. Foştii profesori ai fotomodelului au dezvăluit pentru „Adevărul“ cum era aceasta în adolescenţă şi ce rezultate a avut la şcoală.

Dascălii care au pregătit-o pe Mădălina Ghenea în perioada liceului au numai cuvinte de laudă la adresa ei. Aceştia spun că tânăra a reuşit să îmbine cu succes cariera de model şi şcoala. „A fost o elevă model din punct de vedere al disciplinei şi pregătirii profesionale. Deşi încă de atunci făcea modelling, ea reuşea să ia note foarte mari la şcoală. Ne-am întrebat şi noi, profesorii ei, cum reuşeşte iar ea spunea mereu că indiferent unde merge pentru prezentări de modă sau şedinţe foto îşi lua cărţile după ea şi învăţa. A avut media generală tot timpul peste 9,50, iar la examenul de bacalaureat a obţinut rezultate excelente“, a spus Aurelia Cotoşman, directoarea Colegiului Naţional „Ion Minulescu“ şi fosta profesoară de geografie a Mădălinei.

Madalina Ghenea
Madalina Ghenea
Madalina Ghenea

Click AICI pentru GALERIE FOTO

Bărbaţii celebri din viaţa Mădălinei Ghenea, iubita româncă a lui DiCaprio

Mădălina Ghenea excela la limbile străine, limba română, istorie şi matematică. Fotomodelul citea foarte mult. „Noi, profesorii, am înţeles-o şi pentru că am văzut că familia ei este de acord cu ceea ce face. Mama ei ne-a spus încă de la început că orice absenţă a ei de la şcoală este motivată de aceste plecări. Şi colegii ei au fost alături de ea. Îmi aduc aminte că m-a surprins o dată să o văd pe Mădălina în clasă înconjurată de caiete şi ea mi-a spus că, colegele ei o ajută să recupereze ce a pierdut cât a lipsit de la şcoală“, a mai spus Aurelia Cotoşman. Aceasta o caracterizeză pe Mădălina ca fiind o fire modestă şi liniştită. Cadrele didactice de la Colegiul Ion Minulescu, liceul absolvit de Mădălina Ghenea, se mândresc că o fostă elevă a lor a reuşit să ajungă atât de departe.

Madalina Ghenea

Fotomodel de succes în Italia

Mădălina Ghenea s-a născut la Slatina în 1988 şi a îmbrăţişat cariera de model la vârsta de 15 ani. Stablită la Milano, bruneta a dat lovitura, devenind foarte apreciată pentru frumuseţea sa. A apărut în reclame pentru companii precum Gattinoni şi Perroni, a apărut într-un videoclip al lui Eros Ramazzotti, a făcut furori la varianta italiană a show-ului “Dansez pentru tine”, a fost aleasă imaginea celebrei competiţii auto Mille Miglia 2011, a făcut senzaţie pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Veneţia şi este considerată “cea mai interesantă apariţie” din peninsulă.


Românca Mădălina Ghenea, de la Eros Ramazzotti la Leonardo DiCaprio

Oltencele din viaţa lui DiCaprio. Una visa la un copil cu el, alta i-a sucit minţile

I-a pus pe jar inima lui DiCaprio, dar nu-l vrea de bărbat

Olteanca lui DiCaprio şi-a dorit mereu să ajungă celebră

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite