Românca Mădălina Ghenea, de la Eros Ramazzotti la Leonardo DiCaprio

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Ghenea
Mădălina Ghenea

Românca Mădălina Ghenea (24 de ani), noua cucerire a actorului american Leonardo DiCaprio, a ajuns, peste noapte, o vedetă în presa internaţională.

Cei doi par să fi trăit o noapte fierbinte, după care s-au „răcorit" pe terasa unui apartament din Vaucluse (o suburbia a oraşului Sidney, Australia), unde au fost surprinşi de paparazzi, notează tabloidul britanic „The Sun". Ei par foarte apropiaţi, abia treziţi din somn. Leo se plimbă pe lângă Mădălina îmbrăcat sumar, într-un maieu şi în bermude, după care se aşază la masă, lângă superba brunetă care poartă o rochie decoltată.

Vezi aici galeria foto

Madalina Ghenea

Actorul american şi şi topmodelul au fost fotografiaţi şi la o cafenea din Sidney. Leonardo DiCaprio se află în această perioadă în Australia unde filmează pentru producţia „Marele Gatsby".De altfel, potrivit presei internaţionale, cei doi s-au cunoscut la filmările pentru această peliculă.

Scene fierbinţi între Mădălina Ghenea şi Eros Ramazzotti


Madalina Ghenea

Cuceritorul DiCaprio (36 de ani), care s-a despărţit recent de iubita lui, actriţa Blake Lively, a mai avut în trecut relaţii cu femei frumoase şi célèbre: modelul israelian Bar Rafaeli şi modelul brazilian Gisele Bundchen.
Dacă presa internaţională a descoperit-o abia acum pe frumoasa româncă, ea este déjà un star în Italia. Ca şi Catrinel Menghia, Mădălina Ghenea a reuşit să-şi clădească o carieră de succes în modelling în Italia.

Vezi aici galeria foto

Mădălina Ghenea

Descoperită de Liviu Ionescu, managerul Agenţiei MRA, Mădălina a plecat din Slatina, oraşul natal, la doar 14 ani ca să devină manechin. Era doar o adolescentă când a ajuns la Milano. „Am plecat la Milano, nu o să uit niciodată cum am ajuns la 14 ani în faţa unei agenţii cu o hartă şi zece castinguri, pe ploaie, şi eu nu luasem metroul în viaţa mea", povestea românca într-un interviu.

În cei zece ani de când defilează pe podiumurile internaţionale, românca a prezentat pentru nume importante din industria modei, printre care Gucci, Alberta Feretti sau Roccobarocco, a făcut campanii de lenjerie şi a apărut în zeci de reclame.

O altă reuşită a Mădălinei Ghenea este şi pictorialul din celebrul calendar Peroni Nastro Azzuro, în care a apărut în urmă cu trei ani. În cadrul campaniei au mai pozat şi româncele Catrinel Menghia şi Carmen Prodan. Pe lângă cariera de model, românca a primit un rol într-un serial TV italian şi a apărut în emisiunea „Ballando con le stelle" („Dansez pentru tine").

Frumuseţea a ajutat-o pe Mădălina să urce rapid în carieră. Pe lângă succesul înregistrat cu numeroasele campanii de de modă, Mădălina a prins un tren important în urmă cu patru ani. Avea doar 20 de ani şi, după un casting dur, care a avut loc în Italia, Germania şi Franţa, Mădălina a fost aleasă să apară într-un videoclip al cântăreţului italian Eros Ramazzotti, „Il Tempo Tra di Noi".

Citeşte aici povestea videoclipului

De-a lungul timpului, frumoasa româncă a cucerit mai multe staruri din Italia, astfel că presa din Peninsulă a speculat pe seama unor relaţii ale Mădălinei. Printre cei care ar fi cedat farmecelor Mădălinei se numără Eros Ramazzotti, actorul italian Raoul Bova sau fotbalistul echipei AS Roma, Marco Borriello.

Şi în România, Mădălina a avut un iubit celebru, acţionarul dinamovist Dragoş Săvulescu, care a confirmat relaţia cu topmodelul. „A fost o relaţie frumoasă, o apropiere reală din toate punctele de vedere. Fără interese, cum s-a scris. Eu nu am divorţat pentru ea sau din cauza ei, ci pentru că am vrut să-mi schimb viaţa", a declarat acesta, potrivit „Cancan".

Relaţia celor doi s-a încheiat după doi ani şi jumătate. „Despărţirea noastră s-a realizat fără lacrimi, fără vreun moment dramatic, tragic sau comic. Pur si simplu avem drumuri diferite. Nu m-a părăsit pe mine nimeni, nici eu nu am părăsit pe nimeni. A fost vorba de o decizie comună", a adăugat Săvulescu.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite