Vulturi uriaşi în flăcări, în centrul istoric al Sibiului, la penultima zi a Festivalului de Teatru (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectacolul spaniolilor de la Carros de Foc a uimit aseară sibienii.

CITEŞTE ŞI:

VIDEO Festivalul de Teatru se pregăteşte să tragă cortina (GALERIE FOTO)

VIDEO - Spectacol de teatru la zeci de metri înălţime, pe faţadele a două hoteluri vecine, la Sibiu (FOTO)

Comportamentul de vânătoare al acvilei ţipătoare mici, studiat pe bani europeni (FOTO)

Peste 20.000 de sibieni au ieşit aseara din casă pentru a lua parte la evenimentele penultimei zile a Festivalului Internaţional de Teatru. Concertul trupei Directia 5, precum si spectacolul spaniolilor de la Carros de Foc, spectacol intitulat "Vulturul Sofia", i-a ţinut pe sibieni cu sufletul la gură până la miezul nopţii. "Compania Carros de Foc este caracterizată de realismul figurilor cu ajutorul cărora aduce lumea fantastică în cea reală. Un exemplu grăitor în acest sens este cea mai nouă realizare, „Vulturul Sophia”, care într-adevăr zboară deasupra publicului. Focul umple spaţiul aerian cu forţa şi intensitatea sa", spun organizatorii festivalului de teatru de la Sibiu.

image


Închiderea Festivalului, în această seară

În seara acesta în Piaţa Mare se aşteaptă peste 35.000 de sibieni la Ceremonia de închidere a Fsetivalului Internaţional de Teatru şi concertul moldovenilor de la Zdob şi Zdub. Focul de artificii de la ora 24.00 va fi precedat de un alt super-spectacol de stradă: "Piraţii", semnat de aceaşi compania din Spania - Carros de Foc. Potrivit acestora, „Piraţii” este un spectacol vizual impresionant.

image

"Am ajuns într-o lume fantastică, în adâncul mărilor, acolo de unde acum multe secole căpitanul şi echipajul Botafuego încercau cu obstinaţie să fure o comoară. Meduze fermecate conduc galionul fantomatic pe un drum plin de surprize", spun spaniolii despre spectacolul lor, dorin în acelaşi timp să pătreze misterul.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite