VIDEO Festivalul de Teatru se pregăteşte să tragă cortina (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a XVII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu a intrat pe ultima sută de metri. Organizatorii consideră că este una dintre cele mai bune ediţii, cu un număr foarte mare de spectatori şi bilete vândute.

CITEŞTE ŞI:

Cea mai mare parcare din Sibiu se închide pentru un foc de artificii

Daniela Silvia Costa reprezintă primăria Sibiu în ochii sibienilor

La Sibiu începe Bursa de Spectacole, eveniment unic în România

Pentru prima oară în istoria Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, aproape toate spectacolele s-au jucat şi încă se mai joacă cu sălile arhipline şi toate biletele disponibile vândute. Organizatorii festivalului chiar au făcut concesii serioase şi au permis unor spectatori să vadă spectacolele de teatru stând în picioare. Chiar şi în timpul săptămânii, în zilele “lucrătoare” sălile de spectacole au fost pline până la refuz. Spectacole precum “Omul de afaceri şi războinicul” al Masashi Mishiro Jazz Dance sau “Cocoşul” al The Israeli Opera &The Suzanne Dellal Centre aducând fiecare peste 700 de spectatori în sală. “Până acum avem toate biletele vândute la toate spectacolele, inclusive la Cisnădioara. Sunt zeci şi zeci de persoane pe care încă le putem primi să vadă spectacolele de teatru în picioare”, a declarat Constantin Chiriac, directorul Festivalului. Vezi aici o galerie foto cu cele mai spectaculoase evenimente din cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de al Sibiu.



Nu rataţi în festival!

În această seară nu rataţi ocazia de a vedea la Sibiu spectacolul de flamenco al Rafaela Carrasco's Company  - „De bun gust”, de la ora 19.00 la Sala Thalia şi nici „Poveştile de iunie” ale italienilor de la Compagnia Pippo Delbono, de la ora 18.00 la Sala Studio. De asemenea, pe Bulevardul Bălcescu îşi ia zborul de la ora 23.00 „Vulturul Sofia”, creaţia spaniolilor de la „Carros de foc”. Mâine, în ultima zi de festival, îl puteţi vedea de la ora 20.00 la Sala Thalia pe Horaţiu Mălăele cu spectacolul „Sunt un orb” iar în parcarea de lângă teatru se vor desfăşura „Metamorfozele” lui Silviu Purcărete, de la 21.30. În închidere, mâine seară cântă în Piaţa Mare de la ora 22.00 Zdob şi Zdub. Festivalul de Teatru de la Sibiu se termină, ca în fiecare an, cu un grandios foc de artificii, duminică la miezul nopţii.

image



Parcare blocată mâine

Festivitatea de închidere a Festivalului Internaţional de Teatru va paraliza complet mâine parcarea de la Cazarma 90, cea mai mare parcare din Sibiu. “În această zonă vor fi amenajate instalaţiile pentru artificiile ce vor încheia ediţia 2010 a Festivalului”, au anunţat reprezentanţii primăriei. Cele peste 200 de locuri de parcare vor putea fi utilizate din nou doar săptămâna viitoare.

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite