Vicecancelarul Germaniei, Guido Westerwelle, vine vineri la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Westerwelle se va afla în România în cadrul unei vizite mai ample, iar escala de la Sibiu are ca obiectiv întânirea cu reprezentanţii minorităţii germane.

CITIŢI ŞI:

Oţil o lasă pe Mihaela Răduleascu la Matinal ca să vină la Romaniacs în Sibiu

Costurile drumului Sibiu – Agnita cresc cu 30.000.000 de lei, adică dublu

Zeci de probleme de remediat la aeroportul de 60.000.000 de euro din Sibiu

Vicecancelarul şi ministrul de externe al Germaniei, domnul Guido Westerwelle va vizita Sibiul în data de 25 iunie.Vicecancelarul împreună cu delegaţia oficială vor sosi la ora 15.10 pe Aeroportul Internaţional Sibiu. În cadrul acestei vizite, vicecancelarul Germaniei va avea o întrevedere cu primarul Klaus Iohannis, programată la sediul Primăriei Sibiu la ora 15.25. După această întânire, delegaţia oficială va fi condusă într-un tur al centrului istoric, iar apoi la ora 16.00 este programată o întânire cu reprezentanţii minorităţii germane din Sibiu, care va avea loc la Forumul German în Sala Oglinzilor.

„Suntem bucuroşi de această vizită importantă care vine să confirme şi să întărească bunele relaţii dintre Sibiu şi statul german.  Numeroasele vizite primite în ultima perioadă sunt rezultatul moştenirii culturale comune care ne leagă, precum şi al vizibilităţii câştigate de oraşul nostru. Aştept cu interes această întâlnire.”, a declarat primarul Klaus Iohannis. 

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite