Oţil o lasă pe Mihaela Rădulescu la Matinal ca să vină la Romaniacs în Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dani Oţil
Dani Oţil

Dani Oţil îşi lasă iubita în locul său ca să vină să participe din nou la Red Bull Romaniacs, competiţie ce începe sâmbătă la Sibiu.

CITIŢI ŞI:

Gulaş unguresc în Muzeul în Aer Liber, la weekend-ul Hungarikum

Costurile drumului Sibiu – Agnita cresc cu 30.000.000 de lei, adică dublu

Zeci de probleme de remediat la aeroportul de 60.000.000 de euro din Sibiu

„Neatza cu Răzvan şi ...Mihaela!". Aşa se va numi luni matinalul de la Antena 1, unde în locul lui Dani Oţil va presta chiar iubita lui, Mihaela Rădulescu. Conform Click, ea a fost rugată de şefii Antenei să-i ţină locul lui Dani, care va participa la cea mai dură competiţie de enduro de la Sibiu. Astfel, Dani va participa timp de cinci zile la „Red Bull Romaniacs" de la Sibiu, concurs pentru care se pregăteşte asiduu de ceva vreme. Producătorii matinalului de la Antena 1 i-au propus imediat Mihaelei să-i ţină locul lui Dani la emisiune câteva zile, iar diva a acceptat pe loc.

„Facem o ediţie specială, luni, de matinal. Dacă ne iese bine mai facem încă una marţi. La cererea şi rugămintea Antenei îl înlocuiesc pe Dani, iar el va concura la cea mai dură competiţie de enduro din lume. O să fac exact ce am făcut şi la alte ediţii speciale pe care am fost invitată să le prezint. Îmi fac meseria cu plăcere mereu. Încă se lucrează la sumar, aşa că nu pot da amănunte. Dar sigur o să fie distractiv şi tonic, ca de dimineaţă. Bună dimineaţa!", a declarat Mihaela pentru Click!.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite