Zeci de probleme de remediat la aeroportul de 60.000.000 de euro din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raportul recepţiei finale de la aeroportul internaţional Sibiu are stipulate în cadrul său numai puţin de 21 de probleme ce trebuiesc remediate de constructori până la finele lunii august.

CITIŢI ŞI:

Transmixt-ul lui Carabulea scumpeşte biletele la cursele din judeţul Sibiu

VIDEO - Slalom cu şoferi pe calea ferată

Sibianca de 11 ani, devenită mamă, susţine că e virgină

Consilierii judeţeni vor primii mape de informare cu raportul de recepţie al lucrărilor de la aeroportul de la ieşirea din Sibiu spre Sebeş. În cadrul acestuia au apărut anexe cu problemele care trebuiesc remediate într-un iterval de 60 de zile. Astfel ușa rotativă de la sosiri terminal nu funcționează, două geamuri termopan la cala de bagaje sunt fisurate și un geam securizat la spațiul închiriat a căzut şi trebuiesc înlocuite, la luminatoarele din terminal se face condens şi acestea trebuie etanșeizate. Apoi zăvoarele electro-magnetice de la două uși (sosiri interne și handling-in vestiar) prezintă zgomot în funcționare, iar aplicația de afișare a zborurilor nu are o documentație corespunzătoare sau nu funcționează conform documentației existente. Şi aplicația de anunțare vocală a zborurilor nu are o documentație corespunzătoare pentru programarea anunțurilor.


Şcoală de fotbal şi teren sintetic de dimensiuni mari la Şcoala 21 din Sibiu
Plouă la biroul SRI
Raportul stipulează şi faptul că există infiltrații de apă meteorică în zona vest a terminalului deasupra biroului SRI, iar instalațiile din cabinetul zoo-fito-sanitar nu funcționează. Tot aici, instalația de avertizare incendiu afișează un defect. Apoi capacele căminelor de tragere din zona terminal-sosiri interne nu sunt la nivelul terenului și platformei amenajate și trebuie aduse la cota terenului și platformei amenajate.În fine deja nu mai este un secret că există o serie de fisuri în pereții de rigips din terminal, iar căminele de tragere sunt inundate.

image


VIDEO - Liceul de Artă din Sibiu vandalizat. 40 de geamuri sparte
Turn de control cu refelxii
Consiliul Judeţean a cerut ca sticla de la vigie să fie înlocuită cu o nouă sticlă după ce reprezentanții Aeroportului s-au plâns că aceasta ar fi fost montată invers, astfel că în loc să reflecte lumina în afară, aceasta este reflectată în interior.

image


Show cu maşini tunate în weekend la Sibiu
Infiltraţii de apă la pompieri
La clădirea de pompieri există infiltrații de apă în șaht şi tot în acelaşi imobil pătrunde apa în camera de curenți slabi. La centrala termică există infiltrații de apă pe peretele sudic și în plafon, iar la rezervorul de apă există infiltrații în camera pompelor. În finela postul trafo există infiltrații pe peretele vestic.
Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite