VIDEO - Slalom cu şoferi pe calea ferată (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei şoferi au rămas fără permise după ce au făcut slalom pe cale ferată, ignorând barierele şi semnalele acustice şi luminoase.

CITIŢI ŞI:

Show cu maşini tunate în weekend la Sibiu

O fetiţă de 11 ani a născut un băieţel la Mediaş

Prefectul de Sibiu spune că Centura ocolitoare va fi gata în noiembrie

Totul s-a petrecut luni, în cadrul unei campanii naţionale desfăşurate de poliţiştii rutieri la toate trecerile la nivel cu calea ferată.

Oamenii legii Sibiu s-a postat în apropierea unor bariere şi, imediat ce acestea au coborât oprind traficul pentru trecerea trenului, au dat drumul radarelor.

Aşa se face că trei şoferi au fost filmaţi de poliţiştii de la serviciu rutier în timp ce treceau nestingheriţi, fără a prevedea prericolul la care se supun. „Doi dintre şoferi au fost surprinşi la trecerea la nivel cu calea ferată din Cristian şi unul pe strada Tractorului din Sibiu“, afirmă Bogdan Maxim, din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere Sibiu.

Şoferii au fost traşi la răspundere, oamenii legii aplicându-le câte o amendă în valoare de 480 de lei. Şi permisele le-au fost suspendate pe o perioadă de 90 de zile.

Anul trecut doi tineri au fost ucişi în urma unui tragic accident petrecut în judeţul Sibiu, din cauza faptul că unul dintre ei, aflat la volanul unui autoturism Audi, a ignorat faptul că barierele erau coborâte şi a traversat calea ferată. Trenul care trecea prin zonă a agăţat maşina şi a tras-o circa 300 de metri, ambii tineri murind pe loc.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite