Vameşul sibian, arestat pentru 29 de zile, un profesionist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

14 autoturisme şi peste 40.000 de pachete de ţigări de contrabandă confiscate în câteva luni. Acestea sunt doar câteva din rezultatele muncii lui Adrian Şerban.

CITIŢI ŞI:

Procurorii DIICOT l-au reţinut pe fostul directorul adjunct al vămii Sibiu


Colegii vameşului sibian de 40 de ani, arestat de oamenii legii pentru 29 de zile, pentru complicitate într-un caz de transport de parfumuri contrafăcute, în valoare de opt milioane de euro, sunt stupefiaţi de decizia Tribunalului Bucureşti. Încă din momentul reţinerii, aceştia afirmau că, în eventualitatea în care Şerban ar fi găsit vinovat de vreo faptă, ar fi incorect.

CITIŢI AICI DESPRE AVEREA FOSTULUI DIRECTOR AL VĂMII


Decizia de joi seara a judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti a venit ca o palmă dată Vămii sibiene. Directorul instituţiei s-a arătat contrariat de decizia acestora. „Adrian Şerban este unul dintre vameşii cei mai buni din ţară, exceptând judeţele care au graniţă. Are rezultate excepţionale. În ultimele şase luni a confiscat, în colaborare cu echipa mobilă pe care a coordonat-o, 14 autoturisme, peste 40 de mii de pachete de ţigări de contrabandă, plus mai mult alcool. Nu ştiu ce să mai zic. Aşteptăm şi noi o adresă oficială din care să aflăm exact de ce este acuzat“, spune Ovidiu Stoian, directourl Vămii Sibiu.
Înttre timp, ceilalţi patru vameşi, ridicaţi şi ei miercuri de către lucrătorii DIICOT, au fost lăsaţi să plece acasă. Situaţia lor este, momentan, incertă. „Nu ştiu dacă sunt cercetaţi în stare de libertate sau nu mai sunt cercetaţi. Ei vor veni la muncă şi vom afla mai multe. O singură angajată, dintre cei patru, şi-a luat încă o zi liberă“, mai afirmă Stoian.

INTRĂ AICI PENTRU A VEDEA CE CRED VECINII DESPRE EL.


Referitor la Andrei Şerban, directorul vămii sibiene nu ştie exact ce se va decide în legătură cu postul pe care acesta îl ocupa. Autoritatea Naţională a Vămilor este îndreptăţită, susţine acesta, să ia o decizie. Dar nici de aici nu se spune nimic. „Nici noi nu ştim exact ce se va întâmpla. Vom lua o decizie în momentul în care vom primi ceva oficial de la cei care îl anchetează“, spune Ioan Boţa, din cadrul Autorităţii Naţionale a Vămilor.


Soţia arestatului, în concediu

Soţia lui Adrian Şerban, şi ea angajată a vămii din Sibiu, şi-a luat concediu de odihnă de astăzi, apoi va rămâne acasă în concediu prenatal. „Soţia lui Şerban nu este la serviciu. Ea şi-a depus cerere şi este în concediul de odihnă legal, începând de astăzi. Apoi va intra în concediu prenatal, pentru că este însărcinată“, spune directorul Vămii Sibiu.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite