Presupusul vameş contrabandist, văzut bine de vecini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul director adjunct al Vămii Sibiu, săltat de DIICOT, este lăudat de vecini.

CITIŢI ŞI:

Procurorii DIICOT l-au reţinut pe fostul directorul adjunct al vămii Sibiu

VIDEO - Trei bărbaţi săltaţi la descinderile DIICOT din Sibiu

VIDEO - Acţiune anti-tero şi intervenţie cu câini din elicopter în centrul Sibiului


Familia Şerban locuieşte pe strada Ulmnului, o arteră liniştită. Vila în care acesta locuieşte este de departe cea mai cochetă din zonă şi are şi o curte mai mult decât generoasă, proprietatea fiind păzită de 3 căini.

Vecinii spun Adrian Şerban că este un om cumsecade şi au rămas uimiţi că acesta este cercetat de DIICOT.

 „Stă aici cu soţia de mai bine de 10 ani. A cumpărat terenul şi a făcut vila asta. Sunt oameni de treabă, deschişi şi respectuoşi. Soţia este gravidă şi mai are puţin şi trebuie să nască. Am văzut miercuri doi bărbaţi care au venit cu o maşină şi s-au oprit la el la poartă. Mai mult nu ştiu. Acum aud că e cercetat”, a povestit Aurel Bratu, vecin al lui Adrian Şerban.


Adrian Şerban, adjunctul Vămii Sibiu, a fost săltat de oamenii legii în baza unui mandat de aducere şi audiat procurorii DIICOT, alături de alţi patru colegi de-ai săi. Aceştia sunt bănuiţi de oamenii legii că ar avea de a face cu un transport de parfumuri de contrabandă de anul trecut. Anchetatorii susţin însă că cei 5 vameşi sibieni şi poliţistul bihorean sunt complici la mai multe transporturi de parfumuri de contrabandă.

Defapt, Garda Financiară Sibiu a descoperit anul trecut un tir, încărcat cu peste 43.000 de flacoane de parfumuri contrafăcute, aduse din China, ce purtau inscripţii ale unor firme de renume, cum sunt Jean Paul Gaultier şi Hugo Boss. Valoarea de piaţă a parfumurilor este de aproximativ 8.000.000 de euro.

CITEŞTE AICI DESPRE SCANDALUL PARFUMURILOR

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite