Fostul director adjunct al Vămii Sibiu câştiga 3.000 de lei lunar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Şerban a fost reţinut de DIICOT, fiind bănuit de oamenii legii că ar avea de a face cu un transport de parfumuri de contrabandă de anul trecut.

CITIŢI ŞI

Presupusul vameş contrabandist, văzut bine de vecini

VIDEO - Trei bărbaţi săltaţi la descinderile DIICOT din Sibiu

Conform declaraţie de avere, Adrian Dinu Şerban a câştigat 3.000 de lei lunar, ca angajat al Vămii Sibiu. Din acelaşi document putem afla faptul că şi soţia lui, Simona Şerban, lucrează la aceeaşi instituţie ,iar venitul acesteia este cu mult sub al soţului.

Deşi câştigul lunar nu este unul exagerat, fostul director adjunct al Vămii Sibiu a reruşit să îşi ridice o vilă impozantă şi cochetă pe strada Ulmului, având totodată şi o curte extreme de spaţioasă.

Pe lângă vila de 143 de metri pătraţi, familia Şerban mai are şi un spaţiu comercial, de 770 de metri pătraţi, cumpărat în 2009, prin credit ipotecar. Vameşul s-a împrumutat în 2007, cu 10.000  de euro, iar anul trecut a reuşit să convingă o bancă să îi acorde un credit impresionant de 780.000 de euro.

Adrian Şerban, adjunctul Vămii Sibiu, a fost săltat de oamenii legii în baza unui mandat de aducere şi audiat procurorii DIICOT, alături de alţi patru colegi de-ai săi. Aceştia sunt bănuiţi de oamenii legii că ar avea de a face cu un transport de parfumuri de contrabandă de anul trecut. Anchetatorii susţin însă că cei 5 vameşi sibieni şi poliţistul bihorean sunt complici la mai multe transporturi de parfumuri de contrabandă.

CITEŞTE AICI DESPRE SCANDALUL PARFUMURILOR

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite