VIDEO Viteza este motivul producerii accidentului cu doi morţi şi nouă răniţi care mergeau la muncă în Italia GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii care au fost la faţa locului la accidentul avut loc joi şi soldat cu doi morţi şi nouă răniţi spun că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de trafic. Accidentul a avut loc între Sibiu şi Cristian.

CITIŢI ŞI:

Şase copii au rămas orfani,după ce mamele lor au pierit sub roţile unui TIR

VIDEO Accident spectaculos la Apoldu – DN 1, blocat o oră de pepeni GALERIE FOTO

O Dacie a intrat într-un autobuz Tursib,la giratoriul din Vasile Aron GALERIE FOTO

Din primele cercetări se pare că şoferul autoturismului Renault Laguna a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contra sens, unde s-a tamponat frontal cu un microbuz cu numere de Vrancea.

Nouă persoane din microbuz au fost rănite. Oamenii mergeau la muncă şi în vizită la rude la Roma, în Italia.

image
image
image

Click pe poze pentru galerie foto

„Din primele cercetări se pare că pe fondul neadaptării vitezei, conducătorul unui autoturism înmatriculat în judeţul Sibiu, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat pe sens opus, unde s-a tamponat frontal cu un alt autoturism care circula regulamentar dinspre Sibiu către judeţul Alba. În urma acestui accident a rezultat decesul a doi pasageri din autoturismul Renault şi rănirea mai multora, care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. Zona este una cu risc mare de producere de accidente. Pe acest considerent au fost montate aceste separatoare de sensuri”, a declarat Alin Pahonţu, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Sibiu.

Citeşte aici totul despre acest accident şi vezi video şi galerie foto de la faţa locului

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite