O Dacie a intrat într-un autobuz, la giratoriul din Vasile Aron GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii spun că şoferiţa Daciei circula cu viteză şi a ajuns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autobuzul. În urma impactului, o femeie care era pasageră în autobuz şi-a rupt piciorul.

Citiţi şi:

Un biciclist a fost accidentat de un taxi,pe strada Ocnei

Fostul director administrativ al Spitalului Județean Sibiu implicat într-un accident pe Valea Oltului

Poliţiştii spun că şoferiţa Daciei, care venea de pe strada Semaforului, nu a adaptat viteza atunci când a virat dreapta.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului am stabilit faptul că evenimentul rutier s-a produs pe strada Ştefan cel Mare, la intersecţie cu strada Semaforului. Conducătorul autoturismului Dacia nu adaptează viteza la efectuarea virajului dreapta, pătrunde pe sensul opus de mers şi intră în coliziune cu un autobuz care circula regulamentar”, a spus agent principal Codruţa Mocanu, din cadrul Biroului Rutier Sibiu.

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

În stare de şoc, femeia aflată la volanul Daciei spune că nu-şi dă seama ce s-a întâmplat. „Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat. Poate am venit cu viteză, nu ştiu. De 35 de ani sunt şofer, n-am avut niciodată niciun eveniment”, a povestit Floarea Suciu, şoferiţa aflată la volanul Daciei.

În urma impactului, o femeie în vârstă de 48 de ani, pasageră în autobuz, a ajuns la spital cu glenza ruptă. Medicii i-au imobilizat piciorul, şi spun că nu a avut nevoie de internare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite