Un biciclist a fost accidentat de un taxi, pe strada Ocnei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii spun că biciclistul este vinovat, pentru că circula pe contrasens iar bicicleta nu avea sisteme de lumină şi semnalizare rutieră. Bărbatul de 70 de ani a ajuns la spital, cu o fractură de gambă dreaptă. 

Evenimentul rutier a avut loc intersecţia străzilor Ocnei şi 9 Mai. Biciclistul cobora dinspre Piaţa Mică, iar poliţiştiştii spun că circula pe contrasens. 

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului rezultă ca şi posibilă cauză a producerii accidentului de circulaţie nerespectarea regulilor privind circulaţia bicicliştilor de către o persoană de sex masculin care la coborâre pe strada Ocnei dinspre Piaţa Mică, în timp ce conducea o bicicletă neprevăzută cu sisteme de lumină şi semnalizare rutieră pe timp de noapte, a pătruns şi circulat pe contrasens, acroşându-se de către un taximetru care circula regulamentar”, a spus inspectorul Costin David, din cadrul Biroului Rutier Sibiu. 

Biciclistul a fost transportat de urgenşă la spital. El are o fractură deschisă de gambă dreaptă, şi a rămas internat la Ortopedie. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite