VIDEO Accident spectaculos la Apoldu – DN 1, blocat o oră de pepeni GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O Dacie papuc care tracta o remorcă plină cu pepeni a intrat în plin astăzi într-un TIR bulgăresc, pe DN 1, pe raza localităţii Apoldu de Sus. Traficul rutier a fost complet blocat aproximativ o oră, timp în care poliţiştii au făcut cercetări, după care cei de la drumuri naţionale au curăţat şoseaua. 

Citiţi şi:

O Dacie a intrat într-un autobuz Tursib,la giratoriul din Vasile Aron GALERIE FOTO

Un biciclist a fost accidentat de un taxi,pe strada Ocnei

La volanul Daciei papuc, înmatriculată în judeţul Olt, se afla un bărbat de 57 de ani, care mergea dinspre Sibiu spre Sebeş. Într-o curbă la stânga, loc în care au mai avut loc şi alte accidente rutiere, bărbatul a pierdut controlul maşinii şi a intrat în plin într-un TIR bulgăresc.

„Evenimentul rutier s-a produspe fondul pătrunderii pe contrasens a autoutilitarei care tracta o remorcă, astfel încât aceasta a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu TIR care circula din sensul opus de deplasare”, a spus inspectorul Bogdan Maxim, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

image

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

Bărbatul de 57 de ani era singur în maşină, şi a fost transportat de urgenţă la spital. „Am văzut omul în maşină, plin de sânge, şoferul celălalt de pe TIR speriat. Oamenii au rupt uşa la maşină şi pe urmă a venit descarcerarea”, a povestit Aurica Ciociu, o localnică din zonă.

El s-a ales cu mai multe fracturi, şi rămâne internat. „Pacientul prezintă un traumatism cranio cerebral minor, este conştient, orientat temporo-spaţial, cu un hematom frontal epicranian drept, fractură de claviculă stângă şi fractură de stern şi o contuzie la nivelul şoldului stâng”, a spus Mirela Bădescu, medic SMURD Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite