Şase copii au rămas orfani, după ce mamele lor au pierit sub roţile unui camion GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O durere fără margini a lovit, miercuri seara, cinci familii din judeţul Sibiu. Tot atâtea femei şi-au găsit sfârşitul, după ce maşina în care se aflau s-a oprit sub roţile unui TIR, la ieşirea din Braşov spre Sighişoara.

În numai 24 de ore au murit șase persoane. Primul accident rutier grav s-a produs miercuri, în jurul orei 18.15, pe DN13, la ieşirea din Braşov spre Sighişoara. Dimineața aceasta, la ora 7.20, pe același drum, un TIR și un microbuz s-ai izbit în plin.

Azi-dimineaţă, în jurul orei 8.00, un accident grav, cu o persoană decedată, a avut loc pe DN13, Drumul Morţii, între Sighişoara şi Târgu-Mureş

Accidentul s-a produs în jurul orei 7.20 pe DN 13 Târgu-Mureş- Sighişoara, în dreptul localităţii Vălenii de Mureş. În acident au fost implicate un autotren şi un microbuz de marfă. Din primele cercetări rezultă că şoferul microbuzului a decedat.

Şirul tragediilor de pe DN 13 - „Drumul Morţii“

UPDATE 11.00 Echipajul de descarcerare al ISU Mureş a fost solicitat să intervină azi dimineaţă la accidentul de pe DN 13. La faţa locului, pompierii mureşeni au constatat că şoferul microbuzului de marfă era decedat, trupul său fiind prins între fiarele contorsionate ale maşinii. citește aici detalii!

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA CUMPLITUL ACCIDENT DIN JUDEŢUL BRAŞOV

image



Două dintre femeile care şi-au pierdut viaţa în cumplitul accident de la Braşov sunt din localitatea Şura Mică.

Click pe poze pentru galerie foto!

image

VEZI AICI GALERIE FOTO CU RUDELE CELOR PATRU FEMEI

Domniţa Solomon avea 33 de ani, o familie frumoasă, şi foarte multă dragoste din partea celor care, miercuri seara, o aşteptau să se întoarcă acasă de la Braşov, unde plecase în interes de serviciu.

 VEZI AICI CE SPUNE SORA FEMEII DESPRE CELE PETRECUTE


Click pe poze pentru galerie foto!


Două fete de 14 şi 16 ani au rămas fără mamă, Ionela Constantin fiind una din cele patru pasagere din maşina morţii de la Braşov.

VEZI AICI CE SPUNE O PRIETENĂ A FEMEII DESPRE ACEASTA

image

La Ocna Sibiului, moartea a lovit de două ori pe aceeaşi stradă. Locuitorii de pe strada Olarilor vor merge sâmbătă la două înmormântări, la doar câteva case distanţă. Pe Ildiko Andras, moartea a răpit-o de lângă cei dragi la doar 25 de ani. Era tânără, frumoasă, şi avea planuri frumoase de viitor. Era împreună cu cineva de aproximativ un an de zile, şi în 2012 intenţionau să se căsătorească.

VEZI AICI CE SPUNE CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ A EI DESPRE EA

Gyongy Wilhelem avea 36 de ani şi două fete, cea mică abia în clasa I. Era omul care sărea oricând să dea o mână de ajutor acolo unde era nevoie, şi sprijin pentru cei doi părinţi ajunşi la bătrâneţe.

VEZI AICI CE POVESTEŞTE DESPRE EA MĂTUŞA EI


Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite