Sibiu: Primarul Klaus Iohannis a câştigat procesul cu ANI (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Alba Iulia a admis cererea primarului Sibiului, de anulare a actului de constatare al ANI, în care se spunea că Iohannis s-a aflat în incompatibilitate, întrucât era şi membru în consiliul de administraţie al unei societăţi comerciale.

UPDATE - ora 17.50

Primarul Sibiului a comentat sec sentinţa dată. "Mă bucură decizia dată de Curtea de Apel Alba Iulia" a spus scurt marţi după amiază Klaus Iohannis.

CITIŢI ŞI:

Zeci de sibieni trimişi în judecată pentru piraterie pe internet

Sibianul care a ajuns pe Everest s-a prăbuşit cu parapanta şi s-a rănit la coloană

Două tone de combustibil pe lună pentru maşinile şefilor de la Consiliul Judeţean

Hotărârea luată marţi de Curtea de Apel Alba Iulia poate fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare. Reminitim că în data de 25 ianuarie, Agenţia Naţională de Integritate a anunţat că primarul Klaus Iohannis, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 23 aprilie 2003 - 18 mai 2004, întrucât a deţinut şi a exercitat concomitent atât funcţia de edil, cât şi funcţia de membru în consiliul de administraţie al unei societăţi comerciale, SC Parcuri Industriale Şura Mică.Klaus Iohannis a contestat decizia ANI privind starea de incompatibilitate, la Curtea de Apel Alba Iulia şi deocamdată se pare că a avut câştig de cauză. Iohannis a declarat cu câteva săptămâni în urmă că „nu am emoţii pentru că ştiu că voi ieşi învingător”.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite