Sibiu: Pasagerii pentru cursa de Stuttgart întorşi de pe scara avionului în aeroport (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 100 de oameni care trebuiau să ajungă marţi după amiază la Suttgart au rămas în Sibiu din cauză că zborul a fost anulat.

VEZI AICI GALERIE FOTO CU PASAGERII ÎNTORŞI DIN AVION!

CITIŢI ŞI:

Aproape 100 de pasageri întorşi de la avionul spre Stuttgart

Zborurile anulate la aeroport aglomerează autocarele şi trenurile spre Europa

Norul de cenuşă vulcanică a scumpit biletele la autocare

Ziua de marţi va rămâne în memorie ca una nefericită pentru cel puţin 100 de oameni care au avut programată o călătorie cu avionul, către Stuttgart din Sibiu.

image

Asta pentru că, după ce şi-au făcut formalităţile de îmbarcare şi bagajele le-au fost duse în cala avionului Blue Air şi se pregăteau să se urce în aeronavă, oamenii au primit un anunţ care i-a scos din sărite pe majoritatea.

image

„N-i s-a transmis că datorită faptului că aeroportul din Stuttgart s-a închis din nou, cursa nu va mai fi efectuată şi suntem rugaţi să mergem la biroul agenţiei pentru reprogramare sau pentru a depune o cerere de returnare a banilor pe bilet” a mărturisit o femeie din Sâmbăta de Sus, care trebuia să meargă la fiul ei în Germania.
Pierderi de zeci de mii de euro pentru aeroport
Amânaţi pentru joi
Oamenii s-au înfuriat şi mai tare când au aflat că nu au avion spre Stuttgart decât joi după amiază.

image

Dacă unii au preferat să îşi facă reporgramare şi să plece spre localităţile de unde au venit, iar alţii au căutat să găsească un autocat pentru miercuri dimineaţă, un grup a rămas pe loc repaus în aeroport. „Noi suntem 6 copii şi 2 profesori şi am participat la un proiect la liceul din Miercurea Sibiului. Acum căutăm un microbuz sau o soluţie alternativă să ajungem la casele noaste pentru că nu ne permitem să mai stăm până joi în România din cauză că nu mai avem bani. Sperăm să şi găsim... Dacă nu vom căuta să fim cazaţi pe undeva, eventual acolo unde am fost” a povestit Hans Seiwerth, profesor coordonator al grupului.

image

O femeie care trebuia să ajungă la serviciu şi-a sunat patronul chiar de pe aeroport ca să îl informeze că mai întârzie. „Noroc că a fost omul înţelegător şi mi-a spus să stau liniştită. E frustrant însă că ajungi până la scara avionului şi nu te poţi urca în el să pleci” a povestit femeia în timp ce se urca într-un taxi care să o ducă la autogara de unde pleacă curse externe spre Germania.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite