Sibiu: Parcare cu plată la aeroport, din acest weekend, la preţul de 6 lei pe oră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sibienii care au treabă la aerogara oraşului vor trebui să aibă cel puţin 6 lei în buzunar ca să achite taxa de parcare.

CITIŢI ŞI:

Aeroportul Internaţional închis de la ora 12.00. Toate zborurile au fost anulate

Fisurile din terminalul Aeroportului analizate de experţii din Bucureşti

VIDEO -FOTO: Magistrala de apă, veche de 40 de ani, s-a spart şi a inundat zeci de maşini

După ce a „ameninţat” încă din vara anului trecut că se va termina cu pomana în privinţa parcării din Aeroportul Internaţional Sibiu, Consiliul Judeţean a reuşit în cele din urmă să achiziţioneze sistemul nou de autotaxare pentru parcarea obiectivului aflat în subordinea sa. Din acest weekend a intrat în funcţiune sistemul de taxare dirijat prin bariere la aeroport. Spre deosebire de vechiul sistem, barierele sunt montate acum la intrarea efectivă în parcare şi nu în aeroport ca înainte, iar taxiurile au locul lor special amenajat aflat în afara zonei de taxare. Şi sitemul pe cartelă a fost schimbat, acum automobiliştii primind un jeton cu ajutorul căruia intră şi ies din parcare. Vestea proastă pentru automobilişti este că dacă pierd jetonul de acces vor trebui să achite o suprataxă de 200 de lei.

Zborurile anulate la aeroport aglomerează autocarele şi trenurile spre Europa

Tarife piperate
Tariful este diferenţiat în funcţie de perioada cât staţionează maşinile în parcare. Între 0 şi 60 de minute tariful este de 6 lei pe orăî, ntre 1-3 ore tariful este de 14 lei, între 3-5 ore tariful este de 20 de lei, iar între 5-24 de ore costă 39 de lei. Pentru cei care lasă maşina 1 şi 7 zile tariful este de 111 lei, iar pentru o perioadă cuprinsă între 8 şi 15 zile preţul este de 207 lei.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite