Sibiu: Locuri de parcare noi în oraş. Cimitirul municipal se extinde

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iată câteva ştiri pe scurt din Adevărul de Seară - Sibiu

CITIŢI ŞI:

Zeci de maşini inundate din cauza unei magistrale de apă spartă

Fisurile din terminalul Aeroportului analizate de experţii din Bucureşti

Un "nenorocit" i-a scos ochiul unui câine comunitar cu ciocanul

Alee de 30.000 de euro
Aleea este concepută în aşa fel încât să permită circulaţia auto şi să asigure accesul în partea nouă a cimitirului. Aceasta are o lăţime de 5 metri şi o suprafaţă de 1300 de metri liniari, asfaltată şi cu o rigolă betonată în lungime de aproximativ 260 de metri. În această zonă vor putea fi amenajate aproximativ 5.500 de locuri de veci. Cimitirul Municipal se întinde pe 37,5 hectare şi cuprinde 78.500 locuri, din care 72.000  sunt ocupate.

VIDEO -FOTO: Magistrala de apă, veche de 40 de ani, s-a spart şi a inundat zeci de maşini

Încă 240 de locuri noi de parcare
Cartierul Reşiţa este primul în care municipalitatea intervine pentru marcarea locurilor de parcare. În acest fel parcarea se va putea face ordonat rezultand de aici 200 de locuri de parcare, care includ spaţii pentru persoanele cu handicap. Şi pe Xenopol vor fi trasate noile locuri de parcare. Parcarea se va face pe partea dreaptă, iar circulaţia se va face în ambele sensuri. În total pe această stradă vor fi create 40 de locuri de parcare.

Aeroportul Internaţional închis. Toate zborurile au fost anulate

Alimentarea cu apă a fost reluată
Cei peste 70.000 de sibieni afectaţi ieri de sistarea alimentării cu apă potabilă au avut, seara trecută, apă la robinete. Totul după ce societatea de Apă Canal, din subordinea primăriei Sibiu, a reuşit să identifice şi să remedieze fisura existentă pe magistrala principală care alimentează oraşul. Alimentarea fusese sistată, imediat după producerea avariei care a inundat subsolul unui bloc de la Cireşica, în care se aflau 10 autoturisme.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite